Zraněný holoubek v Třinci

Český holub
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2018 08:40
Nancy1

XXX.XXX.56.9

Dobrý den, našla jsem zraněného holoubka v Třinci, nevím přesně, co mu je, našla jsem ho schouleného na schodech, můžete mi poradit, co dělat? Záchrannou stanici v Třinci nemáme, volala jsem na 156, ale bojím se, že se na něj vykašlou, spěchala jsem do práce, tak jsem víc nemohla udělat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.12.2018 08:41

no, asi nic, pokud jste v práci.

17.12.2018 09:00
Nancy1

XXX.XXX.56.9

Vím, že na této stránce je pan z Třince, který se stará o holoubky, ale nemám na něj kontakt. Kdysi jsme zachránili holoubka se zraněným křídlem, měli jsme ho na balkoně, dokud se nevyléčil, ale momentálně ho nemám jak kde vzít.

17.12.2018 11:17

Nancy1 napsal(a):
Vím, že na této stránce je pan z Třince, který se stará o holoubky, ale nemám na něj kontakt. Kdysi jsme zachránili holoubka se zraněným křídlem, měli jsme ho na balkoně, dokud se nevyléčil, ale momentálně ho nemám jak kde vzít.

Nejspíš bude řeč o mě... Pokud byl schouleny na schodech byl nacepyreny apaticky s největší pravděpodobností bude nemocný a dřív nebo později pojde léčit ho nemá smysl protože nikdo nevíme na co a než by se udělalo nějaké vyšetření bude už dávno po něm. Městská policie tam zajet musí protože to mají hlášeny výjezd ale jak jste uvedla nepočítejte stim že oni něco udělají maximálně ho odzenou ať tam nesedí

17.12.2018 11:45
Nancy1

XXX.XXX.56.9

šla jsem se tam zhruba za hodinu od volání Městské policie podívat a holoubek tam nebyl. Městská policie mi prvně řekla, ať to neřeším, že ho někdo uklidí, vyhodí do popelnice, ale na moje naléhání, že haló, ale ten holub ještě žije, tak řekli, že tam zajedou. Načepýřený nebyl, byl v rohu schodů a vypadal jak slepička, která sedí na vejcích :-), doufám, že snad jen odpočíval po nějakém letu, ale jak jsem přistoupila blíž, tak neodletěl, nevím, snad neumrznul a nevyhodili ho.

17.12.2018 13:05

Takhle se většinou chovají holubice když si hledají místo k hnízdění i v tomto období to není neobvyklé já začínám sezónu většinou koncem ledna začátkem února a holubi stim nemají žádný problém naopak holoubata z tohoto období jsou nejlepší. Takže si myslím že o holuba nemusíte mít strach 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík