Po několikaletém plánování a odhodlávání se jsem konečně navštívil výstavu v Lipsku a pořídil jsem pár fotek, k náhlednutí na odkazu níže. Fotky jsou čistě amatérské, některé i mázlé a z vystavených plemen jsem nafotil jen zlomek, ale třeba někoho potěší.
https://krtek80.rajce.idnes.cz/Leipzig_8.12.2018/
...pro mě to byl obrovský zážitek, přes 20 000 holubů, a taky závod s časem, měl jsem na celou výstavu jenom jedno odpoledne. Překva
pilo mě, kolik holubů bylo vystaveno v hnědé barvě. Byl jsem v Lipsku v sobotu, návštěvníků hodně, zaregistroval jsem frontu u prodejního místa, ale jinak jsem se pohodlně dostal, kam jsem chtěl, kolem klecí průchod bezproblémový, celá hala nasvícená.
lukas.p
napsal(a):
Světlo, vzduch,čistota... to by šlo, ale prodej, výdej zvířat, to byla ona pověstná německá dokonalost. Kdo nadává na špatně fungující Lysou, měl by zajet do Lipska a zkusit něco dovézt. I když jsem něco pořídil, za mě určitě
Zdravím,nejak to nechápu byl sem v sobotu a koupil bez front prakticky vse co sem chtěl vydej taky v poho ,zapecetena krabice pruchod v poho,,,
My jsme tam byli v pátek, asi okolo jedné jsme šli dovnitř, to už bylo naštěstí bez fronty, koupili katalogy a rozprchli se prohlédnout jen to nejnutnější a hlavně to, co se dá dovézt domů. U mých plemen jsem vybral pouze 1 a 1 kus. Naštěstí byli ještě volní. Následovalo zařazení do fronty, kde jsme stáli asi hodinu a posun dopředu byl nepatrný. Naštěstí zásluhou kolegova známého, který šel náhodou kolem, a dobrých chovatelů z Hatě se dostal kamarád dopředu, takže jsme mohli vůbec něco koupit, při tom tempu by jsme se do zavíračky nejspíše vůbec na řadu nedostali. Po 16. hodině jsme šli do auta pro přepravky, že vyzvedneme zvířata a pak snad ještě něco uvidíme. Už jsme viděli akorát ohromný chaos a byli vůbec rádi, že máme po 18. hodině všechna nakoupená zvířata v bednách. Výdej zvířat opravdu síla!!!