Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Chtěl sem vyzkoušet moji novou foto klec... Tohle je vysledek
Ahoj Martine! Ten v barvě Meullemans Chocco to je bomba!

napsal(a):
Ahoj Martine! Ten v barvě Meullemans Chocco to je bomba!
Čau Martas, to je holubicka z roku 016 jeden z mojich prvních odchovu od Číňanů měla ještě sestru uplne stejně zbarvenou

majowec
napsal(a):
Taky pridam par obrazku, kdyz si to tu tak pekne nastartoval
Paráda

Columba livia
napsal(a):
Vyborne fotky a nadherne holuby. Najviac sa mi paci tie kaprate a sedohnedy.
Sedohnedy(dun) je pro letos jako náhradník 😀v polovině sezóny se ale dočká
Je až s podivem, jak krásné fotky z chovu dokáží někteří chovatelé pořídit, o to větší podiv púsobí, že z klubových výstav slavných klubů národních plemen není nikde pořízena fotodokumentace alespoň holubů, kteří získali ocenění spolu s kopií bodovacího lístku, aby se všichni chovatelé mohli podívat, jak má holub vypadat ..I když je na bodovacím lístku uvedeno : odpovídá současnému směru šlechtění - současný představitel plemene....A to přesto, že každý mobil má i foťák...jen není nikdo z vedení klubů, kdo by to dokázal zavést ?
škoda....a díky těm, kdož to dělají !
gary
napsal(a):
Je až s podivem, jak krásné fotky z chovu dokáží někteří chovatelé pořídit, o to větší podiv púsobí, že z klubových výstav slavných klubů národních plemen není nikde pořízena fotodokumentace alespoň holubů, kteří získali ocenění spolu s kopií bodovacího lístku, aby se všichni chovatelé mohli podívat, jak má holub vypadat ..I když je na bodovacím lístku uvedeno : odpovídá současnému směru šlechtění - současný představitel plemene....A to přesto, že každý mobil má i foťák...jen není nikdo z vedení klubů, kdo by to dokázal zavést ?
Pěkný námět, ale...Vše se odvíjí od ochoty a možností chovatelů. A funkcionáři jsou rovněž chovatelé. A věřte, že nejen ČSCH postrádá funkcionáře, kteří jsou schopni a ochotni pracovat(většinou zdarma) ve prospěch celku. A mnohdy se stává, že pokud někdo takový chce zavádět "novoty", pak je mnoha chovateli umlčen známým. Jen se podívejte na jeho neúspěchy a ten by....

gary
napsal(a):
Pánové nechci Vám do toho kecat ale vaše žabomyši války mě nezajímají tudíž nevím proč mi vlákno zaplevelujete temihle příspěvky... V klubu strukturovych plemen holubů se nenachází ani jedno z našich národních plemen takže vaše poznámka je trochu mimo misu😉nicméně na našich klubových stránkách je foto dokumentace dost i s výsledky 😉

První číňan lihnuty 28.2 bohužel jedinacek sourozenec se Zapoměl vylíhnout 🤔nicméně od čtvrtku čekám další přírůstky takze už je sezóna konečně tady 😉😀
vranam

XXX.XXX.240.105
Krásní holubi a naprosto přesně napsáno, žabomyší války nechte kdesi a bavme se krásou našeho koníčku.

Po zimě konečně venku😊

Po třech letech práce se konečně dopracovávám k výsledku.... Černý bělokosý

Hejno se rozrůstá tak je na čase opět něco přistavit😀.... A jeden parukař

napsal(a):
Hejno se rozrůstá tak je na čase opět něco přistavit😀.... A jeden parukař
Tak už stojí 😀😉

majowec
napsal(a):
Pridam par mladych
Paráda 😉

Třetí a čtvrté hnízdo anglického parukáře ... první foto dun +detail druhé foto kite +detail třetí foto poslední přírůstky 😉čtvrté foto bílý modroocasý Číňan
Dobrý den . jakým způsobem se podařil ten bělohrotý . Máte postup nebo návod ? Možná se přidá pan Kafka . Ještě bych se chtěl zeptat v jakém vlákně ste popisoval začátek Vašeho chovu . Popisoval ste tam že ste začínal jen s několika kusy chovných holubů , a pak se Vám to rozjelo . S přátelským pozdravem Boubelik R.

boubin
napsal(a):
Dobrý den . jakým způsobem se podařil ten bělohrotý . Máte postup nebo návod ? Možná se přidá pan Kafka . Ještě bych se chtěl zeptat v jakém vlákně ste popisoval začátek Vašeho chovu . Popisoval ste tam že ste začínal jen s několika kusy chovných holubů , a pak se Vám to rozjelo . S přátelským pozdravem Boubelik R.
Zdravím Vás,když sem se pred cca čtyřmi lety vracel zpátky k strukturovým holubům začínal sem s jedním chovným párem od kterého sem odchoval sedum holoubat.....k těmto devíti holubům byl přikoupeny nepříbuzný holub a holubice kteří byli naparovani na můj odchov a tady už sem vlastně začínal být soběstačný nicméně každým rokem zařadim jednoho max dva holuby cizí krve.myslenka černého belokoseho vznikla více méně náhodou od toho prvního páru sem odchoval černé holoubě které mělo v jednom křídle tři bílé letky a v druhém jednu (tento barevný raz sem choval a byl můj oblíbený u Českých stavaku)popravdě dělal sem to stylem pokus omyl někdy s lepším jindy z horším výsledkem .nicméně už tet vím že je dobré dávat k sobě holuba v této kresbě s holubem který na tuto kresbu štěpí což jsou sourozenci v plnobarevné kresbě holoubat v belokose kresbě .

napsal(a):
0,1 stříbřitá kaprata s nádechem bronzu 🙂
Bronz sem zdědila po tátovi 😉

napsal(a):
Třetí a čtvrté hnízdo anglického parukáře ... první foto dun +detail druhé foto kite +detail třetí foto poslední přírůstky 😉čtvrté foto bílý modroocasý Číňan
O měsíc později...

majowec
napsal(a):
Par vyletku 2019
Kámo klobouk dolů ...perfektní holubi

4 páry dostaly možnost volby a přistály společně v jednom oddělení, tak se teprve uvidí jak to dopadne (první 4 holky, zbytek kluci)

majowec
napsal(a):
Popojedem,
chovné páry pro rok 2020
Si mě předběhl 😀😀já budu párovat až zítra tak taky potom něco přidám 😉 PS: na čtvrté fotce není 0,1 černá ale 0,1 tmavě modrá kaprata 😉

napsal(a):
Tak už stojí 😀😉
Po zimní přestávce skoro hotovo 😀😀
Bflmpz1

XXX.XXX.84.171

napsal(a):
Po třech letech práce se konečně dopracovávám k výsledku.... Černý bělokosý
Navážu na můj starší příspěvek...před nějakými čtyřmi lety jsem si řekl že udělám u čínských holubů belokosou (belohrotou) kresbu no a pomalu ale jistě se k té mé představě blížím 😉 modrý belokosy (belohroty )

napsal(a):
Nový pozemek nový holubník 😉
No,víceméně hotovo 🙂

...

jo012810
napsal(a):
Je vidět, že i "číňani" mají stejný "vkus". Nejdříve kukuřičku...
Ano😉 pak jde to drobnější ...pšenice a ječmen zůstává jako poslední

Dobrý den, jsem úplně uchvácen a fascinován krásou čínských holubů. Po dvanácti letech se chci vrátit k chovu holubů a tito jsou jedni z vážných kandidátů při výběru plemene. Akorát nevím jaký barevný ráz si vybrat, černé, modré, tygry taky černé, andaluzské, modré kapraté? Toť otázka a kde se dají sehnat?

arara777
napsal(a):
Dobrý den, jsem úplně uchvácen a fascinován krásou čínských holubů. Po dvanácti letech se chci vrátit k chovu holubů a tito jsou jedni z vážných kandidátů při výběru plemene. Akorát nevím jaký barevný ráz si vybrat, černé, modré, tygry taky černé, andaluzské, modré kapraté? Toť otázka a kde se dají sehnat?
Dobrý den,s výběrem barvy či barevného rázu vám neporadím,záleží na každém co se mu líbí 😉nicméně jako u většiny strukturových holubů je barva až na druhém místě tj. barva při posuzování nehraje až tak velkou roli....pokud chcete opravdu kvalitní jedince bude nejlépe zavítat na jednu z našich klubových akcí buďto v desátém měsíci kdy se koná výstava výletku v obci Krakovany nebo potom na naší speciální výstavě ve dvanáctém měsíci která se koná v Újezdě u Brna....já sám vám tet nabídnout nic nemůžu,nejdříve taky až tak v desátém měsíci

Malé zhodnocení letošní výstavní sezóny 😉 okresní výstava Třinec čestná cena... okresní výstava Frýdek-Místek čestná cena