Kniha "Abc genetiky drobných zvířat"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2019 08:10
ccira

XXX.XXX.66.102

Hezký den.

Knihu jsem nikdy neměl v ruce. Rád by jsem se Vás zeptal, zda se vůbec vyplatí ji koupit pro potřeby šlechtění voláčů. Děkuju. Jirka T.

17.1.2019 17:55
kouták

XXX.XXX.168.33

Knihu mám od roku 1978 a nyní byla vydána znovu.Mnohokrát jsem se do ní vracel.Bez znalosti genetiky by se z vás stal nákupčí holubů a množitel.Praxe a znalost je k tomu však také důležitá.Přeji hodně úspěchů.Kouťák

17.1.2019 22:47
5555

XXX.XXX.180.126

Kniha ABC je dobrá pro všeobecné pochopení genetiky a potažmo dědičnosti u holubů. Pokud si chovatel chce možné kombinace barev na odchovech sám vypočítat (lze i zpětně), jsou na pochopení lepší knihy Axela Sella. Na Vánoce jsem dostal jeho knihu "Dědičnost u holubů", v českém překladu, který ovšem zabily všudepřítomné a zcela zbytečné poznámky "lektora". S knihami Sella jsem pracoval v německé verzi před pár lety, když jsem psal příspěvky o barevných řadách a jejich modifikacích. Byly dobrým vodítkem. Jak říká jeden můj slovenský kamarád, genetika holubů je jednoduchá, snadno spočítatelná a funguje. S.

18.1.2019 16:07
kouták

XXX.XXX.168.33

Knihu "Dědičnost u holubů" jsem dostal k narozeninám a protože jsem si myslel,že už mě nemůže žádná kniha o holubech překvapit,tak jsem byl velice mile překvapen.Tato kniha je první knihou o dědičnosti,kterou pochopí každý holubář a nemusí to být zrovna velký znalec genetiky.Bylo namístě,že lektor některé pojmy dal do srozumitelného stavu a za tuto knihu mohu pouze prohlásit Slávo Petržílko, za odbornou spolupráci , Ti patří velký dík,nejen ode mě,ale myslím si,že i od ostatních holubářů,kteří si knihu zakoupí.Zdeněk FRANTA

Přidejte reakci

Přidat smajlík