Uživatel s deaktivovaným účtem

Dřevěná -material modřín ,ma dlouhou životnost impregnace lněným olejem popř.natěrem šedým co se použiva v drubežarnách na podlahy a na to rošt dřevěný nebo koupeny plastovy ,po vyčištění podsypat bělobou holubarskou.A.E

Samozřejmě i smrk je vhodný ,kladl bych důraz na kvalitu bez příznaků hniloby a zmodrání....

modena5
napsal(a):
Vodovzdorná překližka s folii .
Výborný material ,ale obaval bych se ceny tloušťka mat.je násobena 100 Kc takže 20ka přijde na 2000 Kc 1 tabule- jsou poměrně male....

modena5
napsal(a):
2500x1250mm tloušťka 21mm - 390 Kč . Nemá chybu z vlastní zkušenosti mohu doporučit.
Mohu poprosit o adresu vyrobce.....material je supr,ale cena je nejaka nizka????

Např...At se koukam jak se koukam cena za 18 mm, 1250×2500 ....690 Kc za m čtverečni ....21 jistě víc

Děkuji,ale tabule vyjde na 1217 kc s DPH
Záleží na tom jaký mate holubník . Nejlepší je určitě roštová podlaha pak bych zařadil beton . Dřevo ať je jakekoli až na poslední místo . Roštová je praktická lehce se čistí a hygienycky nejvyhodnější . Já ji čistím vapkou a voda mi stéká do sběrné nádrže pak sní zalévám zeleninu na zahradě .

Ja osobně mám ve dvou chovatelskych beton a ve třetím dřevo . Rošty nemám snad asi kvuli údržby (čištění),vytahovat to jednou týdně....je to dobra věc pro ty co maji rousna plemena ,trus propadne rostem a tak nedochazi k znečištění rousu a rydovaku a celkově pro mne to neni tak žádoucí ,rošty mam pouze pod napajeckama a krmitky .Většinu času se holubi zdržují venku,pak na sedackach ,a budnikach ,přízemní prostor využijí pouze k napajeni a nažrani většinu času jsou neustale v pohybu buď venku i v samotnem holubniku .Problém s otlaky bych viděl někde jinde ,jednak v masnych plemenech,špatné sedačky (rozměr) a do jisté míry ke které jse přikláním nejvíc ,že holubi se neustale zkracují ,zakulacuji a dřívějších letcu se staly apaticke kachny ktere většinu času hnijou v holubniku a volierach bez znamek pohybu ,vitalility,zivotaschopnosti prostě nažrat a zpět na sedačku....s pozdravem A.E

Jinak dřevo je dřevo!!!!!Beton jsem jsi nevybral ,ale zase neodsuzuji ,vyuzil jsem část budovy k chovu oplasteni je dřevo ...dřevo,,dycha"....o slušné procenta jsi tim zajisti chovatel zdravější chov a nikomu nic nepodsouvam...ať jsi říká každý co chce...
Chcem aj ja trochou prispieť. Pokiaľ nepotrebujete mať čisté holuby na nohách, myslím papuče atď., Tak úplne stačí nakrátko nasekanú slamu zmiešať s trochou riečneho piesku ( alebo aj bez neho). A potom raz do týždňa prehrabnut.. ale musí tam byť sucho. Holuby si samé vytvoria mikroklímu v holubniku, budú odolnejšie.
Môj názor. S pozdravom Tibor