Semestrálna práca - pomoc - potrebujem vaše info (skúsenosti)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2019 18:05
Xfz98

XXX.XXX.88.82

Zdravím, chcel by som Vás poprosiť či by ste mi nepomohli dostať sa k informáciám ohľadom vplyvu počasia na správanie holubov. Môžu to byť info ktoré ste odpozorovali vo vlastnom chove. Nejaké zaujímave zmeny správanie počas nejakého ročného obdobia.

21.2.2019 02:15
machy43

XXX.XXX.157.135

To je téma na knihu, ne na vlákno na fauně. :-) Spíš by to chtělo nějaké konkrétní otázky, jinak bychom to tu mohli popisovat celý den.
Znáte ve svém okolí nějakého chovatele? Jestli jo, vemte ho na pivo, nebo zajděte k němu na holubnik a on Vám určitě rád povypráví. :-)

21.2.2019 11:17
Xfz98

XXX.XXX.88.82

no chcel by som skôr nejaké správanie holubov ktoré sa vymyká normálnemu správaniu ...od viacerých chovateľov by som rád prečítal nejaké také info...a v akom ročnom období sa to dialo ....a porovnávať to

21.2.2019 12:14
Tibor Slovensko

XXX.XXX.30.9

Pozdravujem. No myslím, že ani tak nepôjde o počasie, ako o genetiku holubov, ktoré si nechávate do chovu. Mali by ste konkretizovať, na ktoré skupiny holubov sa zameriavate. Tak isto je dôležité, či sa jedná o farmove holuby, u ktorých je žiadaná znáška a odchov celoročne, bez vplyvu počasia. Tak isto či sú holuby chované na voľno, alebo volierovy chov. Jedno je však isté, že pri veľkých mrazoch sú prírastky mensie. V prípade záujmu ma kontaktujte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík