Kroužky pro poštovní holuby

Poštovní holub
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2019 19:27
fotograf

XXX.XXX.185.91

Zdravím všechny chovatele,
vím že toto patří spíš do inzerce,ale chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemá na prodej klasické kroužky pro poštovní holuby,s pořadovým číslem(1-xx),zemí(CZ) a rokem narození(19),díval jsem se už na kroužky Straka a Šesták,ale měli pouze stříbrné a já bych chtěl na každý rok jinou barvu(letos žlutá).Nebo alespoň jinou barvu než stříbrnou.
Mohou být i svazové,ale stejně jako u obyčejných bych se chtěl s daným prodejcem domluvit,a kupoval bych kroužky každý rok od stejného člověka,tj.stejný kroužek každý rok,jen jiné údaje,popř i barva.
Předem děkuji.

4.7.2019 19:39
fotograf

XXX.XXX.185.91

Pokud by mi je někdo vyrobil i s tel.číslem a v různých barvách,bylo by to super.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2019 20:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

p.Zapletal vyrábí kvalitní kroužky v plastove platformě na hliníkovým nosiči na žádost na nich můžete mít co chcete ,omezeno určitým počtem znaků v závislosti na velikosti písma nebo číslice...z barev je na výběr z několika barev cca odhadem 7?? Telefonní číslo pošlu do interní zprávy...s pozdravem A.E

4.7.2019 22:04
fotograf

XXX.XXX.185.91

A ještě bych měl jednu otázku,ale nechci kvůli ní zakládat nové téma,tak to dám sem:
Jak se bráníte proti kočkám?Já mám holubník nízko,a výlet je v místech kde kočka v pohodě vyskočí a dostane se do holubníku,tak se chci zeptat jak to řešíte vy,případně jestli existuje nějaký plašič,který holubům a psům,které taky chovám,nevadí,ale kočky se k holubníku nepřiblíží např.na 10m.

5.7.2019 13:12
M.stehno

XXX.XXX.71.179

bránám se psem

Přidejte reakci

Přidat smajlík