Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2019 20:10
Svatošová

XXX.XXX.121.250

Dobrý den, už 2 dny máme na balkoně ve 4 patře holuba. Nemá kroužek a bojí se, bude to divoký holub. Dala jsem mu vodu a trošku zrní, myslela jsem, že nabere sílu a odletí ale vypadá to, že nemůže létat, když jsem se k němu přiblížila, tak zatřepotal jen pravým křídlem.
Někdy sedí, někdy spí nebo tam klidně hodinu cupitá se strany na stranu.
Nemáte někdo zkušenost co s tím? Shazovat ho nechci.
Děkuji za všechny reakce.

19.9.2019 20:48
maxichov

XXX.XXX.146.1

Svatošová napsal(a):
Dobrý den, už 2 dny máme na balkoně ve 4 patře holuba. Nemá kroužek a bojí se, bude to divoký holub. Dala jsem mu vodu a trošku zrní, myslela jsem, že nabere sílu a odletí ale vypadá to, že nemůže létat, když jsem se k němu přiblížila, tak zatřepotal jen pravým křídlem.
Někdy sedí, někdy spí nebo tam klidně hodinu cupitá se strany na stranu.
Nemáte někdo zkušenost co s tím? Shazovat ho nechci.
Děkuji za všechny reakce.

je to mládě holuba hřivnáče

20.9.2019 09:29
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Vydržet,krmit a napájet.Je to hřivnáč

20.9.2019 12:55
Svatošová

XXX.XXX.121.250

Rotvik napsal(a):
Vydržet,krmit a napájet.Je to hřivnáč

Dekuji moc 😊 a mám mu tam dát nějakou krabici? Nebo větev? A stačí voda a zrní v mělké misce?
Četla jsem že pokud má zlomené křídlo tak by se mělo do týdne zahojit..
Mam možnost odvézt ho na vesnici k rodičům do volierky po slepicich, nebylo by mu tam lip?

20.9.2019 14:41
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Svatošová napsal(a):
Dekuji moc 😊 a mám mu tam dát nějakou krabici? Nebo větev? A stačí voda a zrní v mělké misce?
Mam možnost odvézt ho na vesnici k rodičům do volierky po slepicich, nebylo by mu tam lip?

Vše co popisujete je OK
Výběr je na Vás.Větev není potřeba,jen aby v případě deště nepromoknul..

20.9.2019 16:23
kouták

XXX.XXX.168.33

Svatošová napsal(a):

Možnosti máte a i ta volierka po slepicích by byla pro něho dobrá,jestli se uzdraví.Záchrannou stanici pro volně žijící zvířata ve vašem okolí nemáte jako je u nás?Ta by byla pro toto zraněné mládě ze všeho nejlepší,protože i na ten balkon může krahujec vletět a volierka po slepicích,pokud není dostatečně zabezpečená,tak je tam kuna za pár dní.Kouťák

20.9.2019 16:31
kouták

XXX.XXX.168.33

Přidám pár fotek za Záchranné stanice u nás.Čáp "Čenda" nemá křídlo,volavka je slepá a vydří mládě někdo nalezl opuštěné.Je tam spousta zvířat a je o ně, ač zraněné perfektně postaráno.Je to návod pro všechny,kteří najdou nějaké zraněné zvíře. Kouťák

Holub1856

19.11.2020 20:59
Holub1856

XXX.XXX.150.30

No tak zaprvé ty záchranné stanice nejsou příliš dobré protože zraněné holuby dávají dravcům jako potravu, já osobně mám doma holuba kterého jsem našla se zlomeným křídlem které měl špatně srostlé a no a u nás doma se má dobře. Ale je to na vás jestli si ho chcete vzít domů nebo s ním udělat něco jiného...
😉😉😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík