Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2019 16:58
Eulálie

XXX.XXX.14.146

Už přes týden nám každý večer na parapetu přistane holub a celou noc tam spí. Když přiletěl poprvé, tak se nechal chytit, měla jsem ho den v teple v krabici, dala mu vodu a zrní podle rady nalezené na internetu. Pak jsem ho vypustila a odletěl. Nicméně od té doby se stejně každou noc vrací na náš parapet. Na noze má jen obyčejný plastový kroužek bez čísla, zranění žádné nemá. Nicméně brzy začne mrznout a nerada bych, aby tam umřel. Koukala jsem na ceny holubníků, ale nejmenší co jsem našla je pro dva páry za 6 tisíc Kč, tak to investovat nemůžu a ani nechci. Volala jsem nedalekému holubáři, ten ho nechce, že jeho není a nechce si domů zavléct nákazu. Díky za případné rady nebo tip na to, jak mu mám udělat nějaké ubytování, kde se může zabydlet a mě by to nestálo majlant.

24.9.2019 01:15
lupus4

XXX.XXX.205.61

To vypadá na zbloudilého "svatebčana" (holubi , co se pouští na svatbách)
asi bílá imitace PH, zima jako taková mu nevadí. Dejte mu tam obyč krabici cca 40 x 30 x 30(vyřízněte díru v boku 20 x 20), aby neseděl jen na plechu. Na dno noviny nebo letáky, co za pár dnů snadno vyměníte, aby neseděl v trusu a nepromokavou stříšku (igelit, či nějaký umělohmotný tác). To bohatě postačí , tam mu i do misky můžete nasypat zrní , aby nezmoklo...
Cena nula nula prd

Stejně se za pár dnů nejspíš přidá k nějakému hejnu "věžáků"

Jste hodná, že jste se o něho postarala

Přidejte reakci

Přidat smajlík