Mám ráda holuby co vy??

Hřivnáč
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2019 15:07
RýšaW

XXX.XXX.201.202

Podle mě jsou holuby stvoření které příroda zařadila do skupiny ,,blbích"
Ale podle mě tonpříroda pokazila tím že holubi udělala pohledově krásné ale zařadila je na stejné místo jako krysi. Není to pro ně fér a všichni ptáci trousí ve vzduchu proč zrovna holubi musí trestat za všechny ptáky to nechápu...
Co myslíte já si myslím že je špatňe že holubi odsuzujema.

25.9.2019 15:07
RýšaW

XXX.XXX.201.202

Qwerts

25.9.2019 16:00
Qwerts

XXX.XXX.142.185

No, co říct na tak oduševnělou myšlenku?

Snad jen, že příroda do skupiny "blbích" zařadila vedle holubů a krys i část lidské populace.

Takže příroda je fér a ty zaber v češtině

25.9.2019 16:55
maxichov

XXX.XXX.146.1

Qwerts napsal(a):

Snad jen, že příroda do skupiny "blbích" zařadila vedle holubů a krys i část lidské populace.

Janae1

25.9.2019 18:59
Janae1

XXX.XXX.160.6

RýšaW napsal(a):
Ale podle mě tonpříroda pokazila tím že holubi udělala pohledově krásné ale zařadila je na stejné místo jako krysi. Není to pro ně fér a všichni ptáci trousí ve vzduchu proč zrovna holubi musí trestat za všechny ptáky to nechápu...

Skupina "blbích" evidentně neobsahuje jen "holubi a krysi"

25.9.2019 19:15
petr008

XXX.XXX.193.159

My je neodsuzujeme. Tady je naopak vůbec nikdo neodsuzuje... Jen klid Gréto, to bude dobré...

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2019 19:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

RýšaW napsal(a):

Holuby lidi odsuzují ne tolik na základě vzhledu, ale protože znají hlavně věžní holuby, kteří nejsou moc prospěšní městu a se.ou na vše (což každý holub, trus pouští často, aby ho netížil). Tak lidi proto často pod slovem holub nevidí nic hezkého. Jiní ptáci nejsou tak upjati na města a nepodělají tolik památek a staveb (i když vlastně jiřičky a vrabci taky dělají nepořádek ve městě)
Tohle je neřešitelný problém a nevím, zda má cenu s tím zkoušet něco dělat. Leda holuby měšťáky střílet (chytat), aby tuto vizitku ostatním nedělali a po těch dnešních sociálních sítích šířit pěkné fotky holubů, hlavně bílých a zajímavých.
Holub není hloupý. Já jsem měl holuba barevnohlávka, co se naučil pravidelně krmit ze sklopce na kuny, zjistil, jak zařízení funguje a dokázal se vyhnout sklapnutí a nažrat se jen tak, věděl, že na prkno se nešlape. Toto hloupé zvíře nepochopí

25.9.2019 20:26
RýšaW

XXX.XXX.201.202

Qwerts napsal(a):

Pardon češtinu neesssnnaaaašíím je to nuda nejde mi to haha😭😂😁

25.9.2019 21:29
RýšaW

XXX.XXX.201.202

Janae1 napsal(a):

Skupina "blbích" evidentně neobsahuje jen "holubi a krysi"

To má být narážka na mě?
Já za to nemůžu češtinu nesnášim a nejde mi do hlavy😭😭

Qwerts

25.9.2019 21:30
Qwerts

XXX.XXX.142.185

RýšaW napsal(a):
Pardon češtinu neesssnnaaaašíím je to nuda nejde mi to haha😭😂😁

Že neovládáš rodný jazyk moc k smíchu není, stejně jako tvoje příspěvky, kterými je během dneška zaplevelená polovina témat a většina působí spíš jako provokace.

Diskuze poslední dobou dost vázly, tak asi bylo otázkou času, kdy se začnou pro oživení vytahovat stará témata, nebo přijde něco takovýho...... nebo obojí

25.9.2019 21:50
RýšaW

XXX.XXX.201.202

Upřímě promiňte😫😞😫😭
Já jsem tyhle stránky objevila teťkon a... Už to nebudu dělat.

26.9.2019 07:56
čendas

XXX.XXX.242.17

Díky bohu,takové myšlenkové blitky, dělají ze seriozní diskuse , spiše besídku zvláštní školy

26.9.2019 22:09
Patagon1970

XXX.XXX.175.28

Příroda žádného tvora nikam neřadí ale člověk.

27.9.2019 11:21
petr008

XXX.XXX.76.218

čendas napsal(a):
Díky bohu,takové myšlenkové blitky, dělají ze seriozní diskuse , spiše besídku zvláštní školy

Tak zase se člověk aspoň zasměje... S těmi blitky taky dobré .

Přidejte reakci

Přidat smajlík