Zdravím přátelé.
Kdo máte o víkendu čas a chuť, zajeďte se podívat do Soběslavi na výstavu. Dnes jsem se tam zastavil a musím říct, že letos se chlapi opravdu vytáhli. Skoro 800 holubů, hromada všech možných plemen, nádherný prostředí a tradičně přátelská atmosféra, prostě pecka. Dlouho jsem na tak pěkné výstavě nebyl, poklona pořadatelům!
Zdravím.
Výstava v Soběslavi je pro mě vždy velký svátek.Letos obohacena o expozici bubláků a hlavně uvidím konečně naživo bubláky jednatele Miroslava FÉRA.S Mírou máme sraz v neděli a tak si hlavně musím vzít kvalitní foťák a vše zdokumentovat.800 holubů,to je teda pecka a velký zážitek a před pořadatelema smekám,protože moc dobře vím co to obnáší.Kamarádi už telefonují a tak musíme probrat ty věci "podstatné" a jak říkám dobít baterky na další holubářský rok.Zdeněk FRANTA
Tak jsem se vrátil z výstavy v Soběslavi.Letos,ač počasí moc nepřálo byla výstava úžasná.Chtěl jsem hlavně vidět naživo bubláky Miroslava FÉRA .Míra FÉR dnes přišel a tak po odborné přednášce hlavně o zbarvení mandlovém se snažil rozbublat své svěřence,ale vždy když nějaký začal bublat,tak mě odvolal nějaký kamarád.Bylo vyhlášení cen a tak jsem sám stál u bubláků a když začali vyvolávat Míru,aby si přišel pro čestné ceny,tak jeho holoubci krásně bublali,protože tu čestnou cenu dostali oni.Moc krásná výstava.
Zdravím, už jsem delší dobu nic nepsal, ale dneska musím. Nebo vlastně chci. Soběslavská výstava by měla být povýšena min. na jihočeskou, protože je to rozhodně největší výstava v celém okolí. Je to výstava, na kterou se jezdí nadvakrát. První návštěva hned v pátek ráno, to jinak nejde, protože kdyby tam bylo něco, co nepotřebuju, ale bylo by to hezký, tak aby mi to neuteklo. Moje manželka mi vždycky říká, že " musím stříhat pásku", ale u mně to jinak nejde. No a druhá návštěva dneska v neděli, kdy jsem vzal do trhu kachničky a tyrkysáky. Něco jsem udal, něco přivezl domů. Jo a abych nezapomněl, samozřejmě jsem si vezl domů grit pro holuby od Jirky Dudáka. Každej měsíc ti moji holoubci sezobou 20 cihel a to tak, že v krmítkách nezůstane vůbec nic, jak ho milujou. O setkání s mnoha přáteli ani nemá cenu psát, protože na takovémto chovatelském svátku to ani nemůže být jinak. Díky všem organizátorům a i chovatelům, kteří vystavili své odchovy, protože bez nich by to nešlo.
Zdraví St. Toman