Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2019 19:59
machy43

XXX.XXX.168.46

Zdravím přátelé.
Kdo máte o víkendu čas a chuť, zajeďte se podívat do Soběslavi na výstavu. Dnes jsem se tam zastavil a musím říct, že letos se chlapi opravdu vytáhli. Skoro 800 holubů, hromada všech možných plemen, nádherný prostředí a tradičně přátelská atmosféra, prostě pecka. Dlouho jsem na tak pěkné výstavě nebyl, poklona pořadatelům!

3.10.2019 21:27
kouták

XXX.XXX.168.33

Zdravím.
Výstava v Soběslavi je pro mě vždy velký svátek.Letos obohacena o expozici bubláků a hlavně uvidím konečně naživo bubláky jednatele Miroslava FÉRA.S Mírou máme sraz v neděli a tak si hlavně musím vzít kvalitní foťák a vše zdokumentovat.800 holubů,to je teda pecka a velký zážitek a před pořadatelema smekám,protože moc dobře vím co to obnáší.Kamarádi už telefonují a tak musíme probrat ty věci "podstatné" a jak říkám dobít baterky na další holubářský rok.Zdeněk FRANTA

6.10.2019 12:21
kouták

XXX.XXX.168.33

Tak jsem se vrátil z výstavy v Soběslavi.Letos,ač počasí moc nepřálo byla výstava úžasná.Chtěl jsem hlavně vidět naživo bubláky Miroslava FÉRA .Míra FÉR dnes přišel a tak po odborné přednášce hlavně o zbarvení mandlovém se snažil rozbublat své svěřence,ale vždy když nějaký začal bublat,tak mě odvolal nějaký kamarád.Bylo vyhlášení cen a tak jsem sám stál u bubláků a když začali vyvolávat Míru,aby si přišel pro čestné ceny,tak jeho holoubci krásně bublali,protože tu čestnou cenu dostali oni.Moc krásná výstava.

6.10.2019 19:14
st.toman

XXX.XXX.197.186

Zdravím, už jsem delší dobu nic nepsal, ale dneska musím. Nebo vlastně chci. Soběslavská výstava by měla být povýšena min. na jihočeskou, protože je to rozhodně největší výstava v celém okolí. Je to výstava, na kterou se jezdí nadvakrát. První návštěva hned v pátek ráno, to jinak nejde, protože kdyby tam bylo něco, co nepotřebuju, ale bylo by to hezký, tak aby mi to neuteklo. Moje manželka mi vždycky říká, že " musím stříhat pásku", ale u mně to jinak nejde. No a druhá návštěva dneska v neděli, kdy jsem vzal do trhu kachničky a tyrkysáky. Něco jsem udal, něco přivezl domů. Jo a abych nezapomněl, samozřejmě jsem si vezl domů grit pro holuby od Jirky Dudáka. Každej měsíc ti moji holoubci sezobou 20 cihel a to tak, že v krmítkách nezůstane vůbec nic, jak ho milujou. O setkání s mnoha přáteli ani nemá cenu psát, protože na takovémto chovatelském svátku to ani nemůže být jinak. Díky všem organizátorům a i chovatelům, kteří vystavili své odchovy, protože bez nich by to nešlo.
Zdraví St. Toman

Přidejte reakci

Přidat smajlík