Národní výstava Lysá 2019

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2019 18:27
st.toman

XXX.XXX.197.186

Zdravím,
mám jeden dotaz k Národní výstavě. V případě, že budu chtít vystavovat, tak se musím vydat do Lysé ve středu 12.11, když si budu chtít koupit nějaké oceněné zvíře z výstavy, tak se musím vydat do Lysé v pátek 16. 11 a když se budu chtít podívat do trhu, jako prodávající, či kupující, tak se musím vydat do Lysé v sobotu 17. 11. Pominu-li ten návoz zvířat, což je v celku pochopitelné, tak mi nějak nejde do hlavy, proč není otevřený trh už první den výstavy, tudíž v pátek 16. 11. Jde o peníze ze vstupného a nebo o něco jiného? Díky za vysvětlení.
Zdraví St. Toman

23.10.2019 22:00
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.228.8

A když si budu chtít vzít od kamarádů něco z neprodejných, tak tam musím i v sobotu.

24.10.2019 05:30
jo012810

XXX.XXX.101.35

st.toman napsal(a):
Zdravím,
mám jeden dotaz k Národní výstavě. V případě, že budu chtít vystavovat, tak se musím vydat do Lysé ve středu 12.11, když si budu chtít koupit nějaké oceněné zvíře z výstavy, tak se musím vydat do Lysé v pátek 16. 11 a když se budu chtít podívat do trhu, jako prodávající, či kupující, tak se musím vydat do Lysé v sobotu 17. 11. Pominu-li ten návoz zvířat, což je v celku pochopitelné, tak mi nějak nejde do hlavy, proč není otevřený trh už první den výstavy, tudíž v pátek 16. 11. Jde o peníze ze vstupného a nebo o něco jiného? Díky za vysvětlení.
Zdraví St. Toman

Ano, ano. Peníze jsou dnes až na prvním místě a zkuste navrhnout nějakou organizaci CV tak, aby se dosáhlo vyrovnaného rozpočtu a všichni byli spokojeni...

24.10.2019 18:20
jo012810

XXX.XXX.101.35

Jen pro úplnost. Až do roku 2023 bude CV vždy v Lysé nad Labem a výstavy mláďat v Přerově. Vis zápis z jednání ÚVV ČSCH. Takže prostor pro kompletní náměty, jak dosáhnout vyrovnaného rozpočtu výstav a zároveň co nejvíce uspokojit potřeby chovatelů se otevírá. Je dobře, alespoň podle mého názoru, že výběrové řízení bude platit a s tím i nabídnuté podmínky, tři roky a tím bude možné "vymyslet" a vylepšit vše tak, aby bylo co nejvíce chovatelů spokojeno. Tak nyní máme všichni o čem přemýšlet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík