Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2019 07:14
verner159

XXX.XXX.50.176

Dobrý den páni chovatelé,tímto bych chtěl upozornit na situaci která je stále ćastější a to když si někdo nechá poslat holuby a přitom si je vůbec nevyzvedne. Proto si dejte pozor na pány z Náchoda a Vysokého Mýta kteří si u mne objednali Texany a Giganty kteří putovali po republice od patka do neděle, samozřejmě cestu jsem musel zaplatit,ale hlavně že holoubci byli v pořádku,tak pozor.

27.10.2019 09:53
jo012810

XXX.XXX.101.35

verner159 napsal(a):
Dobrý den páni chovatelé,tímto bych chtěl upozornit na situaci která je stále ćastější a to když si někdo nechá poslat holuby a přitom si je vůbec nevyzvedne. Proto si dejte pozor na pány z Náchoda a Vysokého Mýta kteří si u mne objednali Texany a Giganty kteří putovali po republice od patka do neděle, samozřejmě cestu jsem musel zaplatit,ale hlavně že holoubci byli v pořádku,tak pozor.

Prosím jmenovitě, aby se to nevstahovala na všechny obyvatele jmenovaných měst....

27.10.2019 11:53
verner159

XXX.XXX.50.176

Je mi líto,ale v zájmu ochrany osobnich údajů bohužel😂. Musí vám stačit že jsem prodával Texany do Náchoda a Giganty do Vysokého Mýta.

28.10.2019 14:07
Apido-Dharma

XXX.XXX.76.129

Pokud uvedete příjmení, nebo jinak nedefinované jméno, není to nic proti ochraně osobních údajů. Takže klidně "Jan Novák z Náchoda" apod.. Jde o ochranu ptáků (dalších zvířat) před nezodpovědným kupujícím..

Přidejte reakci

Přidat smajlík