Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2019 20:58
tono

XXX.XXX.23.24

Pátral jsem na vláknech o NVH a přemýšlel, ke kterému vláknu se napíchnout. Nakonec jsem se rozhodl založit nové, zvláště když Zdeňek "emigroval" a o NVH se tady už moc nediskutuje. Dnes jsem poprvé navštívil speciálku klubu a musím říct, že se bylo na co podívat. Nejsem členem klubu, takže mi tady nepřísluší zmiňovat nějaké výsledky, snad jen že podle katalogu bylo přihlášeno přes 470 holubů od 42 chovatelů. Fotil jsem za pochodu spíše detaily přes mřížky, takže něco se povedlo, něco méně.

23.11.2019 21:35
kouták

XXX.XXX.168.33

Ahoj Tondo,díky za krásnou ukázku NVH.Ač již nechovatel NVH,tak pořád je mám v té mé holubářské palici a nemohu na ně zapomenout.Žil jsem s nima 32 let a to se zapomenout nedá,ale katalog z Holic už dnes zavezli kamarádi.Dozvěděl jsem se vše o průběhu výstavy a tak pořád mám přehled o veškerém dění klubu.Již od pátku mě bombardují telefonem a lákají nazpět do klubu a nemohou pochopit,že tato část mého života je již uzavřená.Volný chov holubů je mnohem krásnější,než se dívat na ně do voliery. Zdeněk

24.11.2019 18:11
tono

XXX.XXX.23.24

Zdravím Tě Zdeňku. Nikdy neříkej nikdy. Ale přejí Ti, ať barevnohlávcí stále úspěšně unikají a stoupá jim sebevědomí. A hlavně ať Ti dělají radost. O tom to je. Mně taky udělali radost letos modři bezpruzí tygříci. Tonda

Přidejte reakci

Přidat smajlík