Poraďte i prosím - kočka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2019 14:54
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Dobrý den, zjistil jsem že mi holuby zcela žrát kočka, nemá někdo nějaký tip jak se jí zbavit?

26.11.2019 18:22
maxichov

XXX.XXX.146.1

sklopec

26.11.2019 18:43
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

maxichov napsal(a):
sklopec

Ten už jsem zkoušel ale nepomohlo to

27.11.2019 10:16
pavko

XXX.XXX.213.38

Měl jsem podobnou skušenost , kočka tulačka !

27.11.2019 19:43
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

pavko napsal(a):
Měl jsem podobnou skušenost , kočka tulačka !

A to jste ji chytil do sklopné

27.11.2019 20:05
beranifb

XXX.XXX.161.55

Zdravím, kočka nám chodila na holoubata a vybírala je přímo z hnízd. Naše kočka, bohužel. Máme kingy, tudíž mají jen omezené teritorium. Manžel jejich místa výletu zredukoval lexanem do výšky asi 130cm. Bylo vyřešeno. Kočce se přes to nechtělo-klouzala protože se neměla o co zachytit. Holubi se přes to naučili přeletovat a mláďata od té chvíle odchovali všechny.

28.11.2019 06:00
paskov244

XXX.XXX.200.184

Jestli víte od koho je ta kočka tak ho na ten nešvar upozorněte a nejlépe se Vám bude s ním jednat pokud budete mít foto jak je v holubníku . Je povinen uhradit škody kočkou způsobené. Jestli to je kočka toulavá měl by ji nechat odchytit obecní nebo městský úřad .

28.11.2019 07:23
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

paskov244 napsal(a):
Jestli víte od koho je ta kočka tak ho na ten nešvar upozorněte a nejlépe se Vám bude s ním jednat pokud budete mít foto jak je v holubníku . Je povinen uhradit škody kočkou způsobené. Jestli to je kočka toulavá měl by ji nechat odchytit obecní nebo městský úřad .

No to prave nevim ci je ale nochodi do holubniku ona mi leze do voliery a zere my chovny ale vetsinou jen holubice

28.11.2019 07:56
Olánek

XXX.XXX.58.116

KLIMEK PETR napsal(a):
No to prave nevim ci je ale nochodi do holubniku ona mi leze do voliery a zere my chovny ale vetsinou jen holubice

Kudy se tam dostane?

28.11.2019 12:23
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Olánek napsal(a):
Kudy se tam dostane?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.11.2019 16:19

Olánek napsal(a):
Kudy se tam dostane?

To bude určitě kocour v botách a otevře jsi...

28.11.2019 16:44
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Olánek napsal(a):
Kudy se tam dostane?

Asi vyletem

29.11.2019 15:15

KLIMEK PETR napsal(a):
Dobrý den, zjistil jsem že mi holuby zcela žrát kočka, nemá někdo nějaký tip jak se jí zbavit?

Měl jsem tento problém.
Kočka od sousedů zahryzla v poledne moji jedinou holubici rollera, tak jsem šel ihned zvonit na sousedy. Sousedka mě tehdy zdrbala, že to já si mám u holubů stát a hlídat, když je mám puštěné, a že je to kočka (volné zvíře) a s tou se nic dělat nedá, a naštvala mě tím dost.
Nakonec jsem zavřel holuby a nátahl na kočku sklopec. Chytil jsem ji dost rychle. Soused nakonec rozhodl, že kočku (byla obyč.mourovatá) utratí. A od té doby je klid.
Kočky ti sousedi stále mají, ne zrovna málo, ale žádná už si holubů nevšímá.

Pokud majitel nechce problém vůbec řešit, popřípadě je kočka divoká či polodivoká, bych situaci řešil takto:
Zavři holuby. Vypůjči si sklopec a chyť jí na maso, konzervu, granule nebo něco jiného dobrého pro kočku. Pak jí vemte, nabalte do dost velké krabice a nenápadně hoďte před nějaký útulek pro kočky. Když jí dáš před útulek, tak to bude asi nejschůdnější řešení. Protože kočka přežije a nebude trpět.
Existují samozřejmě jiná řešení, jako je ji chytit a klepnout nebo odprásknout, ale držel bych se první varianty, kvůli dobru kočky.
Vypustit ji někde daleko nemusí být dobrý nápad, bude škodit někomu dalšímu. V polích letos bylo mnoho hrabošů (takže by šance měla), ale asi by ji tam časem zlikvidovala myslivecká stráž.

29.11.2019 16:45
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Měl jsem tento problém.
Kočka od sousedů zahryzla v poledne moji jedinou holubici rollera, tak jsem šel ihned zvonit na sousedy. Sousedka mě tehdy zdrbala, že to já si mám u holubů stát a hlídat, když je mám puštěné, a že je to kočka (volné zvíře) a s tou se nic dělat nedá, a naštvala mě tím dost.
Nakonec jsem zavřel holuby a nátahl na kočku sklopec. Chytil jsem ji dost rychle. Soused nakonec rozhodl, že kočku (byla obyč.mourovatá) utratí. A od té doby je klid.
Kočky ti sousedi stále mají, ne zrovna málo, ale žádná už si holubů nevšímá.

Pokud majitel nechce problém vůbec řešit, popřípadě je kočka divoká či polodivoká, bych situaci řešil takto:
Zavři holuby. Vypůjči si sklopec a chyť jí na maso, konzervu, granule nebo něco jiného dobrého pro kočku. Pak jí vemte, nabalte do dost velké krabice a nenápadně hoďte před nějaký útulek pro kočky. Když jí dáš před útulek, tak to bude asi nejschůdnější řešení. Protože kočka přežije a nebude trpět.
Existují samozřejmě jiná řešení, jako je ji chytit a klepnout nebo odprásknout, ale držel bych se první varianty, kvůli dobru kočky.
Vypustit ji někde daleko nemusí být dobrý nápad, bude škodit někomu dalšímu. V polích letos bylo mnoho hrabošů (takže by šance měla), ale asi by ji tam časem zlikvidovala myslivecká stráž.

Dik asi to tak udelam
No mne ta svi**taky sezrala jadinou holubici zlutych stavaku

Přidejte reakci

Přidat smajlík