Pomůžete mi prosím. Dneska mi přilétli tyto dva holuby prosím o určení plemene děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je v tom nějaký voláč, možná jsou křížení s ČVS nebo něčím takovým.
Velký smích,myslím,že bychom potřebovali znát tvůj věk,neboť s počítačem umíš a zde je tolik informací.A některé dotazy jsou tak úroveň 8letého dítěte.V jednom příspěvku píšeš,že máš souseda holubáře-tak máš nebo NEE? Máme tu inzerci,kde najdeš holuby za pusu,ale začni četbou,zastavením u holubáře a pak se rozhodni.Dál zatím nemá cenu psát,už to psali další.Já bych ti doporučil obyčejné pošťáky a potom se rozhodni pro co chceš,co se ti bude líbit,anebo nedělej nic a jen diskutuj.Časem ovšem nebude nikdo reagovat.
horyš
napsal(a):
Velký smích,myslím,že bychom potřebovali znát tvůj věk,neboť s počítačem umíš a zde je tolik informací.A některé dotazy jsou tak úroveň 8letého dítěte.V jednom příspěvku píšeš,že máš souseda holubáře-tak máš nebo NEE? Máme tu inzerci,kde najdeš holuby za pusu,ale začni četbou,zastavením u holubáře a pak se rozhodni.Dál zatím nemá cenu psát,už to psali další.Já bych ti doporučil obyčejné pošťáky a potom se rozhodni pro co chceš,co se ti bude líbit,anebo nedělej nic a jen diskutuj.Časem ovšem nebude nikdo reagovat.
Přesně tak.
Tady, na IFAUNĚ je série krásných článků o holubech od S. Veselého.
Doporučuji všem, nejen začátečníkům. Jsou psány čtivou a srozumitelnou formou.
Přináší moderní pohled na chov holubů.
JN
horyš
napsal(a):
Dobrá a piliny jako podestýlka jsou dobré
KLIMEK PETR
napsal(a):
Pomůžete mi prosím. Dneska mi přilétli tyto dva holuby prosím o určení plemene děkuji
Kdyz je v klidu

KLIMEK PETR
napsal(a):
ten černý je nějaký věžák a ten druhý možná v tom je nakřížený tiippler

KLIMEK PETR
napsal(a):
Už víte v čem viděl Kuba Voláče
Krásnej holub, hezky se nafoukl, je to samec?