Macho82
napsal(a):
Dobrý den.
Prosim sháním knihu od p.Jozefa Hrabala - Chovame holuby letůny a akrobati. Koupil bych tuto knihu vaší cenu respektuji. Děkuji za nabídky jestli vůbec bude🙏
Macho trochu Ti pomozem. Presny nazov knihy je: Chovame holuby akrobaticke a stylove letuny. Napisal ju ako pises p. Jozef Hrabal. Skus napisat priamo autorovi.Najdes ho tu na ifaune. Prispieva pod nickom: hrabal1 zdravi t.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Macho82
napsal(a):
Dekuji moc za odpověd a info. Myslím si že ta kniha bude nedostatkove zboží na jiných internetových stránkách byla o tom diskuse a není sehnání uz je vyprodaná. Prosim jeste o radu nevíte o jiné knize toho to zaměření v češtině nebo slovenštine děkuji za radu.
Chováme športové holuby letúny.autor P.Krajči občas ji můžete sehnat v antikvariatu na Slovensku...
Macho82
napsal(a):
Děkuji za info. Knihy toho to zaměření jse shánějí složitějš snad budu mýt štěstí a seženu je.
Ozvem sa este. Ja by som postupoval takto:Napisal by som autorovi. Poprosil ho o oskenovanie knihy a zaslanie. /Samozrejme za uhradu/. /Iste aspon jednu este ma/.Knihu ma iste vela chovatelov. Ale poprosit o oskenovanie ineho ako autora by bolo neeticke /asi/. /Vela tu mudrujem, prepac/. Vela stastia praje t.
Vážení holubáři kniha existuje,nakonec jsem se slitoval nad kolegou holubářem a jsem ochoten udělat na konci roku dobrý skutek a knihu nabízím.
Foto přikládám.
Všem holubářům P.F.2020
TIMUR 51
napsal(a):
Vážení holubáři kniha existuje,nakonec jsem se slitoval nad kolegou holubářem a jsem ochoten udělat na konci roku dobrý skutek a knihu nabízím.
Foto přikládám.
Všem holubářům P.F.2020
Prosím já bych koupil touto knihu dal bych zde svůj email. tomasos123@email.cz Prosím ozvěte se.