Zdravím, tak choval jsem holuby různých plemen, ale nikdy jsem neviděl něco podobného!
https://youtu.be/M01fir4CTvY
Zdravím, nevím jestli je to třetí podložené nebo ne... může to být... a že různý ptáci hnízdí na balkónech nebo prostě v lidských obydlích je obecně známo, ale já se pozastavil nad snůškou 3 vajec a 3 mláďat! Nebo už jako kluk jsem choval různé druhy holubů,hrdliček i dravců a pak papoušků a nikdy jsem nic podobného neviděl a ani neslyšel, tak jen tolik, Zappe
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já jsem měl u jedné holubice 3 vejce, co snesla sama.
Jinak když tam je víc vajec, tak nejsou jedné holubice. Přidávám je, nebo je snesou samy.
Video mi připomnělo vlastní případ takové větší rodinky. Sedly mi 3 holubice barevnohlávka zhruba naráz v jednom kotci, každá v jiném rohu, všechny s jedním holubem. Vylíhlo se 5 holoubat (teda jestli to ještě pamatuju dobře) a 2 mladé jsem tam jako týdenní přihodil (šimli poštovní, dostal jsem). Všecko bylo poctivě vykrmeno a vylétlo to, bylo úžasné je sledovat.
Pak jsem měl holubičky lesby, které se nechávaly obskočit samcem, a samozřejmě páry, které vyvedly z podsazených cizích vajec holoubata.
Do 3 ks pár zvládne, teda pokud jde o PH, KH, MP, BH a takové ty jiné skvělé chůvky. Ti moji tmavoocasí holubi v pohodě zvládnou jedno, dvě jsou pro ně dost námaha. Jejich výletci zrovna tlustí nebývají.