Dobrý den vím že už mne máte všichni plné zuby ale prosím odpovězte mi děkuji mnohokrát. Dnes jsem se projížděl tady ifaunu a zalíbil se mi Hanácký Voláč prosím poradí mi někdo jak vybavit holubník a jestli stačí budníky o velikosti 40x30x30 jakou podestýlku čím krmit jak připravit na výstavu a na chvíli sezónu předem mockrát děkuji za rady a omlouvám se že jsem vás tady takhle otravoval z debilnima otázkama ale už jsem se asi rozhodl pro Hanácké Voláče jsou to nádherní velcí holuby s velkou volatostí . Petr Klimek 12 let.
Holub který je náročný na stravu, velikost i holubník. Budík tak min 90x60x50 šxvxh. Udržování čistoty. Holub má rousy takže potřebuje dobré Sedačky. Příprava je velice náročná.. Je potřeba drezura, a vystrihovaní per nůžkami k upravení kresby. Podestýlka je stejná jako u ostatních holubů ale já bych spíše nedával žádnou a více bych cistil (2 Nebo 3 týdne). Doporučil bych spíše holuby např. Benešovský holub, moravský pštros, český stavak, kalifornské holuby. Něco jednoduššího na začátek. Pro začátečníka si myslím tito holubi nejsou dobrým začátkem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hanák pro začátečníka není . Nejlepším začátečnickym holubem je věžák . Tim nemůžeš nic zkazit .

na věži

Kdepak chlapče sít na ptáky . Zkus oslovit městské policajty v HK .

to asi jo kamaráde .