Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2020 15:51
kouták

XXX.XXX.168.33

Dnes jako každoročně jsem navštívil výstavu ve Frahelži.Letos jsem se opravdu kochal.30 volier holubů a jejich kvalita na úžasné úrovni.Náš "cajzek" jen zářil,doplňoval ho náš St.Toman a prostě spoustu výborných holubářů a kamarádů.I když mě slepice moc neberou,tak ve 22 volerách bylo opravdu na co koukat.136 vystavených králíků překvapilo a jejich kvalita také.Škoda,že jsem si nevzal foťák.Frahelžská hala letos prostě praskala ve švech a předseda se jen usmíval, jak se jim to letos podařilo.Za takovou krásnou výstavu lze jen poděkovat a popřát,aby se tak dařilo i další roky.Zdeněk FRANTA

25.1.2020 17:21
st.toman

XXX.XXX.197.186

Zdravím, musím potvrdit Zdeňkova slova. Výstava fakt super, velké zastoupení plemen jak u holubů, tak i drůbeže i králíků. Jen pár příkladů z holubů. Byli tam čeští staváci modří bezpruzí od neúnavného šlechtitele barevných a kresebných rázů ČS K. Řetovského. Dále se mi líbili moravští pštrosi černí šupinatí i čeští voláči sedlatí rousní ve žluté barvě. Krásní byli i modří sedlatí čeští staváci v opravdu modré barvě, bez tmavých volat. V podstatě si myslím, že si každý z návštěvníků mohl vychutnat to své. V drůbeži se mi líbili antverpští vousáči křepelčí, rosné tříbarevné - pořád tam ten porcelán nevidím, zdr. brahmánky v úžasné barvě a tak bych mohl pokračovat. I u králíků se bylo na co dívat. Činčily velké, kde byli velice mohutní samci, mimochodem všichni dobře oceněni a i prodejní, krásná kolekce vídeňáků, třísláků, zakrslých hermelínů i angoráků a na konec i rexů. Všechno nejde vyjmenovat, ale fakt to bylo dobrý. Co mně ale úplně dostalo bylo to, že oni mají ve spolku mladé chovatele, tedy abych byl přesnej chovatelky a to děsně zapálený pro dané plemena. Je vidět, že spolek funguje dobře a i reklamě dali asi velkej důraz, protože se v hale půl hodiny po otevření nenechalo pomalu projít. Když jsem odcházel, tak jsem se setkal s partou chovatelů z Čimelic, kteří se vypravili potěšit se s kamarády a hlavně se potěšit s vystavovanými zvířaty. Jo a nebylo jim 20 let- abych neurazil. Tak že přátelé, máte to supr a jen tak dál. Zdraví a Chovu zdar přeje St. Toman

26.1.2020 22:30
Vena 1

XXX.XXX.147.98

Vážení přátelé když vidím a slyším tu chválu na naší výstavu ve Frahelži tak s tytulu předsedy musím poděkovat všem kteří na výstavě pracovali a rád bych ukázal pár fotek i když nejsem zrovna zručný fotograf.S pozdravem předseda V.Hořejš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík