Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2020 18:40
Tom.13

XXX.XXX.103.246

Při letošním párování holubů mě překvapili 2 mladí samci, kteří na holubníku vrkali jako divý, ale poté co jsem jim dal holubice do budníku nic. U dalšího jsem měl 14 dní holubici a taky nic. Poté co jsem mu dal jinou holubici za 5 minut už houkali na hnízdě. Přemýšlím jestli si holubi nesedí nebo jen blbnou z počasí. Každý rok se holubi nemůžou dočkat a letos hned 3 holubi jdou na to opravdu pomale

9.2.2020 19:55
horyš

XXX.XXX.110.1

Mám takový 2letý příběh.Jednu sobotu jsem zachránil holuba samce giganta,nádhernýho před sekyrkou cca 2 minuty.Měl to spočítané,otec se snažil ho spářit a rok se nedařilo.Vem si ho,už ho nechci vidět.To byla výzva,ale i mě se nedařilo.Holub posedával bokem,bez zájmu a už jsem taky lámal hůl.Na jedné burze,ke konci mi přes oko proletěla modrá holubice a ikdyž jsem neměl v úmyslu něco kupovat,vzal sem ji.Otevřu holubník a šup tam s ní.Holub se zdojnásobil a za dvě hodiny byl zapářený a i když to byl gigant,měl stále holoubata celý rok.Nakonec si ta příroda poradí sama.Jen když si mohou vybrat.Ale když dostanou přiděleného partnera,tak se nakonec zapáří,ale je tam menší odchov,takovou mám zkušenost já.

Přidejte reakci

Přidat smajlík