Uživatel s deaktivovaným účtem

Další plemeno ? Hlavně si zařid holubník .

hlavmě si zařid holubník než najaké holuby vezmeš . Mě připadá že až ted sháníš holuby a fotky holubů a holubníku bereš od jinud . jsi tajemný jak hrad v Karpatech .Nikdo se v tobě nevyzná .
napsal(a):
hlavmě si zařid holubník než najaké holuby vezmeš . Mě připadá že až ted sháníš holuby a fotky holubů a holubníku bereš od jinud . jsi tajemný jak hrad v Karpatech .Nikdo se v tobě nevyzná .
Ne fotky jsou z mého holubníku zas takovej abych si tady z vás dělal prde.l nejsem l
Včera se celý den fotilo. Když jsme znovu přišli o speciálku, tak aspoň takto... 🙂
jo012810
napsal(a):
A jsou stále na volno? Pokud ano, jaké míváte ztráty od dravců? Předem děkuji za informace. Jinak čejky vypadají dost do letu, alespoň zatím.
Jsou stále na volno. Ztráty jsou minimální (musím zaklepat). Přes rok sem létá krahujec a ten vezme jen zcela výjimečně mladého výletka. V zimě se tu občas objeví jestřáb, ten je o něco úspěšnější, ale bývají to jednotky kusů.
machy43
napsal(a):
Jsou stále na volno. Ztráty jsou minimální (musím zaklepat). Přes rok sem létá krahujec a ten vezme jen zcela výjimečně mladého výletka. V zimě se tu občas objeví jestřáb, ten je o něco úspěšnější, ale bývají to jednotky kusů.
Děkuji. To mne těší, že české čejky dokáží ustát predační tlak a snad těch chovů čejek na volno je vice, jako slezkých barevnohlávků...
KLIMEK PETR
napsal(a):
Dobrý den, podělte se o fotky z vašich chovů českých čejek žlutých a černých zvažuji o koupi 4 párů děkuji P. Klimek
letošní mladíci ...250mladých ,jediný lék,žádná nemoc do chovu jde šedesát..