Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2020 09:27

Chápu že reklama je zdroj vašich příjmů aby web mohl fungovat ale je opravdu nutné aby se na mobilním zařízení zobrazovala reklama při každém načtení stránky????nestačí to jen v inzerci ????

16.2.2020 13:57

Dobrý den,

ano, je to bohužel nezbytné. Je to totiž jediný banner, který se při prohlížení přes mobil na webu vyskytuje. Navíc vzhledem ke stále rostoucímu procentu uživatelů, kteří prohlíží iFaunu jen na mobilu, bychom bez tohoto banneru byli opravdu nahraní:-)

Děkujeme za pochopení.

Hezký víkend
redakce webu iFauna.cz

16.2.2020 17:35

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

ano, je to bohužel nezbytné. Je to totiž jediný banner, který se při prohlížení přes mobil na webu vyskytuje. Navíc vzhledem ke stále rostoucímu procentu uživatelů, kteří prohlíží iFaunu jen na mobilu, bychom bez tohoto banneru byli opravdu nahraní:-)

Děkujeme za pochopení.

Hezký víkend
redakce webu iFauna.cz

Nevím jestli by jste byli nahrání .... nicméně se asi budeme muset rozloučit... Což mě po nějakých10-12 let mrzí

16.2.2020 18:12
KLIMEK PETR

XXX.XXX.182.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevím jestli by jste byli nahrání .... nicméně se asi budeme muset rozloučit... Což mě po nějakých10-12 let mrzí

To ne chovatelů jako jste vy je málo

21.2.2020 00:16

Bohužel nic se nezměnilo ani není žádná snaha takže sbohem ifauno ...těch x let bylo super ale tet jste to zabili

21.2.2020 07:28
Meelek

XXX.XXX.225.253

Navrhuji vyhlásit protestní hladovku a online web kameru 24/7!
Buďte rád, že tam na Vás neskáče reklama na zvetseni penisu a na viagru a odkazy na sadomasochisticky stránky. To bych se kouknul na reklamu, pak na sebe a už bych měl zkaženej den. Že Vás ta komedie bavi...

21.2.2020 10:22

10-12 let zahodit kuvli TEMATICKE reklame? Na PC jsem si vsimnul, ze je reklama dokonce cilena na danej druh zvere kde prave ctu. Na mobilu to ale tak uplne neni, vidim to spravne?
Spravcoval a spravoval jsem rok a neco jine dikuzni forum o chovu a hospodareni, bez reklam, doporucuju kazdymu kdo ma chytre pripominky zkusit si to. Dobra zkusenost, znovu bych do toho nesel.

21.2.2020 10:42

Proklikal jsem si to na mobilu a je to tak, tematicka reklama na mobilu nesouhlasi s tim jak to pekne funguje na PC. Me osobne se to dokonce libi pokud je to zacilene dokonce na kategorii zvirat kde zrovna jsem.

bflmpz1

21.2.2020 15:39
bflmpz1

XXX.XXX.75.115

Meelek napsal(a):
Navrhuji vyhlásit protestní hladovku a online web kameru 24/7!
Buďte rád, že tam na Vás neskáče reklama na zvetseni penisu a na viagru a odkazy na sadomasochisticky stránky. To bych se kouknul na reklamu, pak na sebe a už bych měl zkaženej den. Že Vás ta komedie bavi...

No hladovku si klidně držte vtom Vám nikdo nebrání nicméně byl bych rád kdyby jste se nevyjadřoval k něčemu o čem nic nevíte .... děkuji

22.2.2020 20:26
Meelek

XXX.XXX.225.253

bflmpz1 napsal(a):
No hladovku si klidně držte vtom Vám nikdo nebrání nicméně byl bych rád kdyby jste se nevyjadřoval k něčemu o čem nic nevíte .... děkuji

Ani nemusím vědět, stačí mi si představit návštěvnost třeba týdenní na ifauně. A teď tu řve, a to vysloveně řve jeden člověk umíněně, miliony otazníků...Nic ve zlým, ale stejně se chová můj pětiletý kluk, když nedostane to, co chce. Čekáte tu na odezvu stovek lidí a přemlouvání a ono se nic neděje.Kazdy svého štěstí strůjce. Vy byste měl zvolit trošku jiný tón, když jste jeden z tisíců, aby ten admin se minimalne aspoň snažil. Snažíte se o diskuzi s Donaldem Trumpem :). Proto ta ironie.. Doporučuju díl Siimpsnovych, když Očko stipnul Homerovi ten zázračný koktejl anebo Pyšnou princeznu....Dal už nechci slovickarit, šlo mi o obsah. Dobrou noc, MV

bflmpz1

22.2.2020 22:42
bflmpz1

XXX.XXX.75.115

Meelek napsal(a):
Ani nemusím vědět, stačí mi si představit návštěvnost třeba týdenní na ifauně. A teď tu řve, a to vysloveně řve jeden člověk umíněně, miliony otazníků...Nic ve zlým, ale stejně se chová můj pětiletý kluk, když nedostane to, co chce. Čekáte tu na odezvu stovek lidí a přemlouvání a ono se nic neděje.Kazdy svého štěstí strůjce. Vy byste měl zvolit trošku jiný tón, když jste jeden z tisíců, aby ten admin se minimalne aspoň snažil. Snažíte se o diskuzi s Donaldem Trumpem :). Proto ta ironie.. Doporučuju díl Siimpsnovych, když Očko stipnul Homerovi ten zázračný koktejl anebo Pyšnou princeznu....Dal už nechci slovickarit, šlo mi o obsah. Dobrou noc, MV

Vážený pane MV nepotřebují aby mne někdo přemlouval to opravdu nemám za potřebí..... víte když jsem Vám napsal že se nemáte vyjadřovat k něčemu čemu nerozumíte respektive o ničem nevíte asi jsem to měl více rozvinout ....tak to zkusím tet ...jelikož sledují více diskuzi o zvířatech a jejich chovu tak jsem byl schopný navštívit web ifauny i 100x za den ...zhruba rok jsem musel snášet zelený banner který mi oznamoval že mám zapnutý ad block a věřím že jsem nebyl sám tudíž s tím vyje.bali tak že dali banner který bloknout nejde ....pokud byli reklamy v inzerci neměl jsem stim žádný problém nicméně pokud mi spamova reklama začne vadit stránky prostě navštěvovat nebudu ....už v jiné diskuzi jsem psal jednomu že nic o mně neví ale chce mě soudit je pravda že za ty roky jsem tady pár lidem hnul žluči ale taky jsem pár lidem poradil nebo vedl konstruktivní diskusi....holubarine se vjenuji pouze 25 let takže se stále učím a učit se budu nejspíš až do konce života ale kdyby jste někdy chtěl radu rád pomůžu . S pozdravem Martin Szczotka

23.2.2020 10:19
Meelek

XXX.XXX.225.253

Zdravím, vždyť si vemte jaká je to malichernost. Byl jsem několik let bez internetu a jsem za takové stránky rád. Protože předtím jsem většinou s problémem musel volat, většinou se nedovolal.
Musel vzít kolo nebo auto a jet si pro odpověď, ztratit čas i peníze za benzín. Po příjezdu dostal odpověď, placnu, že to mám zabít, poděkovat a jet domů. Nebo rady o kterých jsem pochyboval, že vůbec budou ucinkovat.ale na výběr jsem nemel.
Tady, sedím na zadku, dostanu spousty názoru, zkušeností, pěkně připravené na stole, předkrm, hlavní chod i zákusek. A třeba za tohle jsem strašně vděčný, vážím si toho. Dostat třeba deset názoru na jednu věc by mě bez netu stala spousty peněz a času. Ještě dva roky zpět jsem si musel ty informace vyjezdit autem. Bez internetu jsem byl 3 roky, možná víc, já už nevím, v tu dobu mě to ani nepřišlo divný :). Jen pro srovnání. MV

23.2.2020 10:30

Meelek: rozumnej nazor a vystizne napsano. Dalsi varianta jsou knizky, ale tam je u tech novejch obcas reklama taky :))) lidi jsou nevdecny. Vsecko by chteli zadarmo.

23.2.2020 11:16
Meelek

XXX.XXX.225.253

Meelek: rozumnej nazor a vystizne napsano. Dalsi varianta jsou knizky, ale tam je u tech novejch obcas reklama taky :))) lidi jsou nevdecny. Vsecko by chteli zadarmo.

Ale vemte si, že spousty z té mladé generace má nějaké zábrany vůbec za nějakým chovatelem jít. Všechno by nejraději řešili přes internet, je to skoro posedlost, pohodlnost.
A zrovna u holubařů je to znát velmi dobře. A vím, že kdybych se zastavil u jakéhokoliv holubare a zeptal se na cokoliv, tak se těm chlapům většinou rozsvítí ocicka a mají radost. U drůbežaru to tak není, aspoň podle mých zkušeností. Tam se řeší jen prachy, u holubaru je to většinou srdce....
Za příklad, poprosil jsem holubare p. V., aby se stavil podívat na ty stavaky, že nevím co je co. Začal mi tam vrkat na holuby a oni mu odpovídali a normálně si s nimi pokecal, já byl v šoku. Kdyby stál za celtou, kterou mám ve chlive, tak si myslím, že je to holub. Zároveň ukazoval, který je holub a která holubice podle nafukování... Tohle vám přes internet nikdo neukáže, ale ti náctiletí kluci zblbnutí technikou si myslí, že všechno ví, ví z knížek, textu na internetu. A neuvědomují si to.
Já jsem třeba rád za jedno jakoukoliv zkušenost, lepší než 10 stránek z knížky, ty zkušenosti mají pro mě cenu zlata.

23.2.2020 11:34

Neco na tom urcite bude, co se tyce chovatelu ruzny zvere. Delam do ovci a striham, ovcaci jsou upovidany vesmes a radi radej. U strihacu cejtim jistou revnivost, ale to je jen pocit z malyho vzorku, ktery jsem potkal.
Mam rad knizky, hlavne ty hodne stary ale psany uz cesky. Az tak po 50 rok. Pak uz to jsou novoty.

23.2.2020 11:48
Meelek

XXX.XXX.225.253

Neco na tom urcite bude, co se tyce chovatelu ruzny zvere. Delam do ovci a striham, ovcaci jsou upovidany vesmes a radi radej. U strihacu cejtim jistou revnivost, ale to je jen pocit z malyho vzorku, ktery jsem potkal.
Mam rad knizky, hlavne ty hodne stary ale psany uz cesky. Az tak po 50 rok. Pak uz to jsou novoty.

No jo. Taky bych rád četl, ale můžu si nechat zajít chuť, je jich po skromnu a měl bych za ně radost. Třeba scanovane... Ono je to jako se vším. To dobré, bylo už dávno vymyšleno a ten zbytek je jen takovej balast s bláboly. Jsem taky spíš konzervativní. Je to jako s hudbou, vše hezké bylo už dávno vymyšleno. Raději Kryla než Landu, asi tak. Musím jít malovat kuchyň, abych zakopal válečnou sekeru s divokými Čejeny. Chovu zdar, MV

15.4.2020 22:27
lupus4

XXX.XXX.205.61

DNES 15.4.2020 nejde mi od cca 18:00 "hlasování" ani zobrazení kdo hlas udělil

16.4.2020 09:56

Dobrý den,

děkujeme za nahlášení problémů. Toto je samozřejmě problém na straně iFauny a naši programátoři se mu budou okamžitě věnovat. Jakmile bude vše opravené, dáme vám do tohoto vlákna vědět.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
redakce webu iFauna.cz

16.4.2020 16:45

Dobrý den,

před chvílí jsme nahráli na web update, který by měl zmíněné chyby odstranit. V současné chvíli by tedy vše mělo fungovat jako dřív.

Děkujeme ještě jednou za pochopení.
redakce webu iFauna.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík