Je mi jasné, že budu terčem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2020 12:58
čendas

XXX.XXX.242.17

různých všeználků, kteří vše znají , a všude byli, někde už dvakrát, nikdy jsem nebyl u komančů, rodiče přišli o dva statky u Třebenic, ale co se dějí za hrůzy dnes je to epizoda, asi nejde jen o cínenou likvidaci chovaaeltsví, ale o všechny mimopracovní aktivity, sockám bude umožněno chodit do kolbenky a zpět,jednou za dva roky vyfasovat boty, držet hubu a krok, hlavně se zbytečně nemnožit

21.3.2020 13:14
postak

XXX.XXX.176.59

Všeználka který všechno zná připomínáte spíše vy.Jaká bude budoucnost já nevím.O jednom jsem však v minulosti přesvědčil řeči jak je všecno na h..ještě nikdy k ničemu dobrému nepomohly.

21.3.2020 13:24
pošťák

XXX.XXX.254.116

Svět se prostě stále mění , ale proč pořád k horšímu!?

21.3.2020 13:32
2mazutak

XXX.XXX.6.110

pošťák napsal(a):
Svět se prostě stále mění , ale proč pořád k horšímu!?

zdravím.to je jednoduchý.lidi jsou stále více pohodlní a nenažraní,a říká se tomu konzumní společnost,má stále málo,i když má co jíst,kam složit hlavu a má teplo.

21.3.2020 20:54
Alkonost

XXX.XXX.254.245

2mazutak napsal(a):
zdravím.to je jednoduchý.lidi jsou stále více pohodlní a nenažraní,a říká se tomu konzumní společnost,má stále málo,i když má co jíst,kam složit hlavu a má teplo.

Hranice komfortu v tomto sou tak šťavnatě tenké, doba nám to možná v blízké době ukáže ale stačí aby v městě tejden nešel proud a konzumní společnost se začne konzumovat navzájem

22.3.2020 15:58
paskov244

XXX.XXX.200.184

Velice dobře si pamatuji na dobu 60 let . Jako v té době většina dětí i já běhal z kamarády po lese a kopal do balonu ,poslouchal Gotta a Matušku .Babička vždycky říkavala děcka co s vás jednou bude .To já ve vašem věku jsem musela u sedláka krmit krávy a sušit seno a vy se jen rvete , nic neděláte a posloucháte tu strašnou muziku.
Dnes když se dívám na vnuky jak bez mobilu nejdou ani na VC,.tak se mi chce říct to samé co mi říkala babička .
Doba je jiná , rychlejší než bývala za našich mladých let , technika jde v před takovým tempem že to nestačíme ani zaznamenat . Vždyť správa z druhého konce světa šla přes telefony pomalu celý den dneska to netrvá pár sekund .
Takže jak jsme se svým prarodičům zdali my zkažení moderní dobou tak se nám zdají být naše vnoučata zkažené dnešním světem . A JÁ SI MYSLÍM ŽE JE TO TAK DOBŘE !!

Přidejte reakci

Přidat smajlík