Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2020 19:31
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Dobrý den jak často musím krmit 11ti denní holoubě a jestli je potřeba ho krmit i v noci

22.3.2020 14:48
M.stehno

XXX.XXX.71.179

Aby bylo pořád nažrane.

22.3.2020 15:27
paskov244

XXX.XXX.200.184

Nech to na chovném páru . Ten se o to postará .
Jestli se ti zdá večer málo nakrmené tak ho dokrm ,
Nejlepší je šrotem - směs pro kuřata K1 na pul hodiny namočit do teplé vody a pak ještě rozmixovat tyčovým mixérem na jemnou kašičku , tu nabrat do injekční stříkačky a nakrmit holoubě - kašičku raději řidší takovou tekoucí . 250 - 300 ML by mělo stačit na jedno krmení . Jestli kašičku uděláš hustou tak jí nestraví a zůstane mu ve voleti - RÁNO vlažnou vodu do volete a promasírovat . Jestli nemáš K1 namoč hrách nebo pelušku až naboptná a pak rozmixuj .

22.3.2020 18:44
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

paskov244 napsal(a):
Nech to na chovném páru . Ten se o to postará .
Jestli se ti zdá večer málo nakrmené tak ho dokrm ,
Nejlepší je šrotem - směs pro kuřata K1 na pul hodiny namočit do teplé vody a pak ještě rozmixovat tyčovým mixérem na jemnou kašičku , tu nabrat do injekční stříkačky a nakrmit holoubě - kašičku raději řidší takovou tekoucí . 250 - 300 ML by mělo stačit na jedno krmení . Jestli kašičku uděláš hustou tak jí nestraví a zůstane mu ve voleti - RÁNO vlažnou vodu do volete a promasírovat . Jestli nemáš K1 namoč hrách nebo pelušku až naboptná a pak rozmixuj .

Ok děkuji já jsem mu dal K1 rozmocenou

22.3.2020 18:55
peparazak

XXX.XXX.213.41

Proč ho nekrmi jeho rodiče?

22.3.2020 21:14
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

peparazak napsal(a):
Proč ho nekrmi jeho rodiče?

Nevím asi proto že to byly jejich první holoubata v tomhle páru já jsem je preparoval

22.3.2020 21:19
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Chtěl jsem se ještě zeptat je normální že na mne 3 denní holoubě už kouká

23.3.2020 04:19
paskov244

XXX.XXX.200.184

Mně se zdá že jsi přehodil vajíčka z jednoho hnízda do druhého a vajíčka nebyly stejně staré .

23.3.2020 04:53
peparazak

XXX.XXX.213.41

KLIMEK PETR napsal(a):
Nevím asi proto že to byly jejich první holoubata v tomhle páru já jsem je preparoval

"preparoval" to jako že vycpal?? Nerozumím proč zasahujete do výchovy rodičům? Oni vědí i když hnízdí poprvé co mají dělat. Vy evidentně nevíte. O holoube přijdete a snad příště pochopíte že nemáte zasahovat do běhu přírody.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.3.2020 07:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

peparazak napsal(a):
"preparoval" to jako že vycpal?? Nerozumím proč zasahujete do výchovy rodičům? Oni vědí i když hnízdí poprvé co mají dělat. Vy evidentně nevíte. O holoube přijdete a snad příště pochopíte že nemáte zasahovat do běhu přírody.

Nevím proč by měl o holoubě přijít, dá se v klidu dokrmit, zhruba takto staré jsem dokrmil ručně. Když člověk nic nepokazí, tak holoubě vyroste a dá se ochočit na mazlíka (u papoušků normální).
Tím ´´preparoval´´ myslel Peťa jistě přepároval.

23.3.2020 09:37
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

peparazak napsal(a):

Pardon přepároval

23.3.2020 09:37
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevím proč by měl o holoubě přijít, dá se v klidu dokrmit, zhruba takto staré jsem dokrmil ručně. Když člověk nic nepokazí, tak holoubě vyroste a dá se ochočit na mazlíka (u papoušků normální).
Tím ´´preparoval´´ myslel Peťa jistě přepároval.

Ano myslel

Přidejte reakci

Přidat smajlík