Dobré odpoledne, naléhavě hledám chovatele tohoto plemene. Mám takhle úžasnou holubici, bohužel k ní nemám holuba. Jsem rozhodnutá ji v nejkrajnějším případě prozatím přidělit Mondéna, ale budu ráda za jakýkoliv tip, kontakt, prostě možnost ji v současné době bez velkého cestování do zahraničí dopárovat.
saluki
napsal(a):
Dobré odpoledne, naléhavě hledám chovatele tohoto plemene. Mám takhle úžasnou holubici, bohužel k ní nemám holuba. Jsem rozhodnutá ji v nejkrajnějším případě prozatím přidělit Mondéna, ale budu ráda za jakýkoliv tip, kontakt, prostě možnost ji v současné době bez velkého cestování do zahraničí dopárovat.
Nemáte ji od pana na ifaune známém jako jellec
horyš
napsal(a):
Taky jsem ji okoukával na inz.Bych se toho nebál,dejte ji mondéna,nebo kinga a pěkná strakatá holoubata beru.Časem se třeba něco objeví a zatím máte čas ji vyskoušet jaká bude plodnost a staroslivost o mladé.
Plodnost myslím nebude nějak velká více jak 4 holoubata asi nedají
Nejprve zkusím sehnat Romagnola, náhoda je blbec, a já mívám v chovu docela kliku. Bylo by fajn je prezentovat časem na výstavě, pokud nějaké budou, ať je zas koukat na co jiného. Když do dvou týdnů neseženu, dostane nějakého mondéna v pěkné barvě. Překvapilo mě, jak dobře tak těžký pták dokáže létat. Mám z ní upřímnou radost.
saluki
napsal(a):
Nejprve zkusím sehnat Romagnola, náhoda je blbec, a já mívám v chovu docela kliku. Bylo by fajn je prezentovat časem na výstavě, pokud nějaké budou, ať je zas koukat na co jiného. Když do dvou týdnů neseženu, dostane nějakého mondéna v pěkné barvě. Překvapilo mě, jak dobře tak těžký pták dokáže létat. Mám z ní upřímnou radost.
To by bylo špatné kdyžby jste neměla to já jak nemám z holubů radost tak jdou prič
Samozřejmě, že je to důvod prodeje. Samice je dovezena v páru z Maďarska. Bohužel o samce chovatel přišel. A teď, když se nedá cestovat, je šance na dovoz minimální. Ale protože v Čechách již toto plemeno chováno bylo u více chovatelů, může se stát, že se mi povede navázat nějaký kontakt. Sehnat pro ní mondéna, což je vlastně konstitučně stejný holub, pouze bez rousů, už takový problém nebude.
Holoubek :-). To je krásné pojmenování. Vpravo mladý indický pávik, vlevo Romagnoli
Uživatel s deaktivovaným účtem

jellec
napsal(a):
Dobrý den.prosil bych chovatelku aby se mě ještě jednou ozvala.ja si hlupák neuložil cislo.dekuji
Tel.číslo maš v inzerátu

napsal(a):
Tel.číslo maš v inzerátu