KLIMEK PETR
napsal(a):
Dobrý den, můžete mi napsat rady k chovu tohoto nádherného málo rozšířeného plemene. A chi se hlavně zeptat jestli ho můžu chovat spolu s čejkami a norimberskými skřivany děkuji za rady.
Ano ale nevím kde ho seženeš - jsou tu cca 2 chovy v republice tudíž budeš muset cestovat přes celou republiku. . No hele chceš rady ale tady jich máš - všichni holubi jsou stejní a proto je i jejich chov stejný - mimo rejdičů a volacu ty mají rozdílné podmínky krmení. Měl jsem tu pár a jsou to plodni holoubci ale hůře krmí.
M.stehno
napsal(a):
Ano ale nevím kde ho seženeš - jsou tu cca 2 chovy v republice tudíž budeš muset cestovat přes celou republiku. . No hele chceš rady ale tady jich máš - všichni holubi jsou stejní a proto je i jejich chov stejný - mimo rejdičů a volacu ty mají rozdílné podmínky krmení. Měl jsem tu pár a jsou to plodni holoubci ale hůře krmí.
Ok děkuji já budu mít asi 2 páry
KLIMEK PETR
napsal(a):
To mnela být ironie???
Holubarzacatecnik,Ty jsi neskutečnej.Jseš mladej kluk a uvědomuješ si vůbec,že jsou zde staří holoubáři,že oni se s tebou bavit o hloupostech nebudou?Není to z tvé strany slušné, když skáčeš z jednoho vlákna do druhého a Tvé příspěvky nevím jak je nazvat,pouze mě napadá,že to jsou "ŠTĚKY".Pokud se chceš stát holubářem na úrovni,tak doporučuji,aby jsi si zde vše četl,učil se,protože zde najdeš opravdu odpověď na každou otázku a nemusíš děla ten tvůj dotazovník.Odpovídat nemusíš.Kouťák
nelasvec

XXX.XXX.173.67
Uživatel s deaktivovaným účtem

jo012810
napsal(a):
Je to vůbec ledňák? Podle mnme ne, ale mohu se mýlit...
Tohle je tak maximálně nějaký kříženec s nějakým hnusem na ozobí ! Ani do kuchyně se to nehodí 😡
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rotvik
napsal(a):
Je to ledňák,narodil se v lednu
😂😂😂