Zdravím opět s jedním začátečnickým dotazem:
Z nějakého důvodu mi zmizel holub z jednoho zasedlého páru a celý den se neobjevil (což je divné, vždycky se držel kolem holubníku, takže tipuji na nějaké nepříjemné setkání se zahnutým zobákem). Holoubata by se měla každým dnem vylíhnout. Dosedí a dokrmí holubice mladé sama? Dal jsem jí krmení i vodu ke hnízdu, celý den sedí jako přikovaná... Nebo co se v takovém případě dělá?
Díky moc
Jarda
Awer
napsal(a):
Z nějakého důvodu mi zmizel holub z jednoho zasedlého páru a celý den se neobjevil (což je divné, vždycky se držel kolem holubníku, takže tipuji na nějaké nepříjemné setkání se zahnutým zobákem). Holoubata by se měla každým dnem vylíhnout. Dosedí a dokrmí holubice mladé sama? Dal jsem jí krmení i vodu ke hnízdu, celý den sedí jako přikovaná... Nebo co se v takovém případě dělá?
Díky moc
Jarda
Co vím tak by to sáms mnela zvládnout holub holoubata dokrmi takže myslím že i holubice
Awer
napsal(a):
Díky moc
Jarda
Tak některá holubice to zvládne sama a jiná se na to vyprdne. Každý holub je originál a nikdo vám neřekne jak to dopadne. Osobně bych to nechal na ní. Taky jsem měl tzv. lichou holubici (straser) , která se nechala odparit ( PH) a sama bez problémů vyseděla a odkrmila obě ( jateční) holoubata. Ať se dílo daří.
martinapes

XXX.XXX.247.140
Dobrý den,jak to s holubici dopadlo?
Mam na balkoně holoubky,poprvé vyvedli v pořádku dvě mlade,napodruhé se vylihlo jedno,asi v 10 dnech holubice zemřela. Už je to pet dni,holub zatím vše zvládá. Bylo štěstí,že se vylihlo jen jedno. Já sama jsem fascinována tím,jak se o první parecek krásné starali,když začali opouštět hnízdo,pořád je jeden z rodičů hlídal,aby nespadli dolů,všechno je krásné učili,hlavně holub,proto si myslím,že to sám zvladne. Píšu to pro info. Hodně štěstí všem.
martinapes

XXX.XXX.247.140
Dobrý večer, pokračuji k příspěvku výše...holub se stále stará, nicméně již volá nějakou holubicku. Mládě stále urputně brání a krmí. Ale včera se přihodilo,že se vrátilo jedno z prvního parecku mláďat,které už předtím holubice vyhnala,a spí s tím mladatkem v noci. Mají to nějak moc vymakaný:) A je to lepší než televize :)
martinapes

XXX.XXX.247.140
Uživatel s deaktivovaným účtem

Awer
napsal(a):
Díky moc
Jarda
Dobrý večer .
Holubice to zvládne . Kámošovi holubice vyseděla a odchovala sama holoubata .
Uživatel s deaktivovaným účtem

martinapes
napsal(a):
Takže u nás všechno dobrý. Stará se celá rodina.
Věžáci ?