Uživatel s deaktivovaným účtem

Začal jsem si na facebooku psát s Petrem Klímkem tzv Holubář začátečník .
začal mi popisovat usazování holubů které mu udajně poradil ten jeho soused .
Petr sehnal 7 let starého zalétlého poštáka asi Meulemans kaštan straka . A soused mu poradil at mu vytrhá letky jinak ho neusadí . Tak mu letky vytrhal .
Tahle on usazuje holuby . To je katastrofa .
Možná mu tyto prospěšné rady,nedává jenom soused
https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3648820/nejvetsi-neuspechy

Rotvik
napsal(a):
Možná mu tyto prospěšné rady,nedává jenom soused
https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3648820/nejvetsi-neuspechy
Tak je v tom i erlec . Tohle vlákno jsem neviděl .
napsal(a):
Petr sehnal 7 let starého zalétlého poštáka asi Meulemans kaštan straka . A soused mu poradil at mu vytrhá letky jinak ho neusadí . Tak mu letky vytrhal .
Katastrofa je, když se dospělý snaží změnit dítě takovymhle podlým zpusobem. Přidáš si ho do přátel, píšeš si s ním, nesouhlasí a je to jeho konec...Půjdeš Klimku na pranýř, na ifaunu... Z toho je mi zle víc.
Nesouhlasím s tím, ani s Erlecovym líhnutím krepelcich vajec pod holubem, ani jeho Husou Českou šedivou. Třeba jednou dostanou rozum, to si říkám. Ale to je tak všechno.
Ono to stačí říct jednou nemusíte zakládat vlákno úplně k h*vnu aby jste mi řekli že to dělám blbě už to dělám jináč a můžeme jít od toho ne jestli teda nechcete rejpat jako tady všichni na ifaune moc dobře umí a přijde mi že je tady hodně lidí typu všude jsem byl všechno znám od všeho mám klíče...
KLIMEK PETR
napsal(a):
Ono to stačí říct jednou nemusíte zakládat vlákno úplně k h*vnu aby jste mi řekli že to dělám blbě už to dělám jináč a můžeme jít od toho ne jestli teda nechcete rejpat jako tady všichni na ifaune moc dobře umí a přijde mi že je tady hodně lidí typu všude jsem byl všechno znám od všeho mám klíče...
Ano ano...🙏🙏
napsal(a):
Tohle vlákno zakládat byla ubohá ubohost...
KLIMEK PETR
napsal(a):
Přijde mi že tady pan Jakub Goppold nebo jak se jmenuje chtěl ze mě udělat ještě většího de*ila než za kterého už tady na ifaune jsem bravo honit si ego na někom jiném a ještě k tomu na 13 letém no jak tady Doch psal jste ubožák který se chlubí tím že odchovává věžáky
Asi tak no...
A ty JB007 se nad sebou zamysli možná si to tvoje hlava dobere trošku později
že to bylo špatné a trapné, nebo si to nedobere vůbec záleží na tom jak se budeš snažit přemýšlet...
Ale,ale, hoši...Myslíte si, že ifauna je zvědavá na vaše mladistvé hádky. Možná jste se vzhlédly v nedobrých praktikách některých z nás starších. Byl bych rád, kdyby jste místo osobních invektiv, chovali holuby a zde ukazovali své odchovy, případně postřehy z vašich chovů. Věřím, že to dokážete. Děkuji.
jo012810
napsal(a):
Ale,ale, hoši...Myslíte si, že ifauna je zvědavá na vaše mladistvé hádky. Možná jste se vzhlédly v nedobrých praktikách některých z nás starších. Byl bych rád, kdyby jste místo osobních invektiv, chovali holuby a zde ukazovali své odchovy, případně postřehy z vašich chovů. Věřím, že to dokážete. Děkuji.
Jestli to mělo být zaměřené na nás tak fajn a omlouvám se ale každý chovatel nad 60 let mi řekne že holubi nejlépe usadim vytrnutim letek a nevím proč to pan Jakub Goppold neboli JB007 tahá na na ifaunu je to každého věc jak si holuba usadí a jak se o holuba stará tak bych byl rád aby to tady přestal řešit a nezakládal kvůli tomu vlákno u plně o hov*ě

Přiznávám . Omlouvám se za tu chybu už sem podobné věci psát nebudu . Jsem proti mordování zvířat . Nebylo to ve zlem . Ted mi poradte prosim někdo jak to vlákno smazat .