Praktiky při usazování holubů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2020 19:15

Začal jsem si na facebooku psát s Petrem Klímkem tzv Holubář začátečník .
začal mi popisovat usazování holubů které mu udajně poradil ten jeho soused .
Petr sehnal 7 let starého zalétlého poštáka asi Meulemans kaštan straka . A soused mu poradil at mu vytrhá letky jinak ho neusadí . Tak mu letky vytrhal .
Tahle on usazuje holuby . To je katastrofa .

19.6.2020 20:50
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Možná mu tyto prospěšné rady,nedává jenom soused

https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3648820/nejvetsi-neuspechy

19.6.2020 21:58

Rotvik napsal(a):
Možná mu tyto prospěšné rady,nedává jenom soused

https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3648820/nejvetsi-neuspechy

Tak je v tom i erlec . Tohle vlákno jsem neviděl .

22.6.2020 00:19
Meelek

XXX.XXX.134.246

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Petr sehnal 7 let starého zalétlého poštáka asi Meulemans kaštan straka . A soused mu poradil at mu vytrhá letky jinak ho neusadí . Tak mu letky vytrhal .

Katastrofa je, když se dospělý snaží změnit dítě takovymhle podlým zpusobem. Přidáš si ho do přátel, píšeš si s ním, nesouhlasí a je to jeho konec...Půjdeš Klimku na pranýř, na ifaunu... Z toho je mi zle víc.
Nesouhlasím s tím, ani s Erlecovym líhnutím krepelcich vajec pod holubem, ani jeho Husou Českou šedivou. Třeba jednou dostanou rozum, to si říkám. Ale to je tak všechno.

22.6.2020 01:12
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Ono to stačí říct jednou nemusíte zakládat vlákno úplně k h*vnu aby jste mi řekli že to dělám blbě už to dělám jináč a můžeme jít od toho ne jestli teda nechcete rejpat jako tady všichni na ifaune moc dobře umí a přijde mi že je tady hodně lidí typu všude jsem byl všechno znám od všeho mám klíče...

22.6.2020 09:18
Dch

XXX.XXX.96.103

KLIMEK PETR napsal(a):
Ono to stačí říct jednou nemusíte zakládat vlákno úplně k h*vnu aby jste mi řekli že to dělám blbě už to dělám jináč a můžeme jít od toho ne jestli teda nechcete rejpat jako tady všichni na ifaune moc dobře umí a přijde mi že je tady hodně lidí typu všude jsem byl všechno znám od všeho mám klíče...

Ano ano...🙏🙏

22.6.2020 09:20
Dch

XXX.XXX.96.103

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tohle vlákno zakládat byla ubohá ubohost...

22.6.2020 16:34
KLIMEK PETR

XXX.XXX.182.17

Přijde mi že tady pan Jakub Goppold nebo jak se jmenuje chtěl ze mě udělat ještě většího de*ila než za kterého už tady na ifaune jsem bravo honit si ego na někom jiném a ještě k tomu na 13 letém no jak tady Doch psal jste ubožák který se chlubí tím že odchovává věžáky

22.6.2020 17:06
Dch

XXX.XXX.96.103

KLIMEK PETR napsal(a):
Přijde mi že tady pan Jakub Goppold nebo jak se jmenuje chtěl ze mě udělat ještě většího de*ila než za kterého už tady na ifaune jsem bravo honit si ego na někom jiném a ještě k tomu na 13 letém no jak tady Doch psal jste ubožák který se chlubí tím že odchovává věžáky

Asi tak no...
A ty JB007 se nad sebou zamysli možná si to tvoje hlava dobere trošku později
že to bylo špatné a trapné, nebo si to nedobere vůbec záleží na tom jak se budeš snažit přemýšlet...

22.6.2020 18:29
jo012810

XXX.XXX.101.35

Ale,ale, hoši...Myslíte si, že ifauna je zvědavá na vaše mladistvé hádky. Možná jste se vzhlédly v nedobrých praktikách některých z nás starších. Byl bych rád, kdyby jste místo osobních invektiv, chovali holuby a zde ukazovali své odchovy, případně postřehy z vašich chovů. Věřím, že to dokážete. Děkuji.

22.6.2020 18:59
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

jo012810 napsal(a):
Ale,ale, hoši...Myslíte si, že ifauna je zvědavá na vaše mladistvé hádky. Možná jste se vzhlédly v nedobrých praktikách některých z nás starších. Byl bych rád, kdyby jste místo osobních invektiv, chovali holuby a zde ukazovali své odchovy, případně postřehy z vašich chovů. Věřím, že to dokážete. Děkuji.

Jestli to mělo být zaměřené na nás tak fajn a omlouvám se ale každý chovatel nad 60 let mi řekne že holubi nejlépe usadim vytrnutim letek a nevím proč to pan Jakub Goppold neboli JB007 tahá na na ifaunu je to každého věc jak si holuba usadí a jak se o holuba stará tak bych byl rád aby to tady přestal řešit a nezakládal kvůli tomu vlákno u plně o hov*ě

23.6.2020 20:16

Přiznávám . Omlouvám se za tu chybu už sem podobné věci psát nebudu . Jsem proti mordování zvířat . Nebylo to ve zlem . Ted mi poradte prosim někdo jak to vlákno smazat .

23.6.2020 22:19
Meelek

XXX.XXX.134.246

Nic nemazat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík