Abnormálně velké vejce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2020 10:29
petr008

XXX.XXX.193.159

Zdravím,

holubice mi snesla dvě vejce, ale jedno bylo velké jako slepičí velikosti asi (S) nebo až (M). To velké vejce ale bylo sneseno mimo rámeček.
Záprtky házím na střechu níže postavené hosp. budovy, abych zjistil, zda je to neoplozené nebo mrtvé holoubě ve vejci. Toto velké vejce se ale o střechu nerozbilo a natlučené se skutálelo někde dole, kde už jsem ho nenašel. Holoubě v něm ale být nemohlo, protože to bylo vejce tak týden staré. Z druhého vajíčka normální velikosti se vylíhlo normální holoubě.

Setkali jste se někdo s tím, že by vám holubice snesla tak velké vejce? Čím to může být? Podrobil jsem výslechu děti, jestli je nenapadla nějaká pitomost strkat do holubníku slepičí vejce, ale ne. Skutečně se tam slepičí vejce dostat nemohlo.

Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych nevěřil, že může holubice tak velké vejce snést.
P.

26.7.2020 11:24
paskov244

XXX.XXX.200.184

Máte super holuba je to do knihy rekordů . Jestli by tak velké vejce snesla holubice musila by při tom umřít . Taky mi občas snese holubice větší vajíčko ale M nebo S to jsem ještě neslyšel .
Myslím že jste to dal k dobru jako takový špek a čekáte kolik lidí se na to chytí a vy se pobavíte .

26.7.2020 20:44
petr008

XXX.XXX.60.75

paskov244 napsal(a):
Máte super holuba je to do knihy rekordů . Jestli by tak velké vejce snesla holubice musila by při tom umřít . Taky mi občas snese holubice větší vajíčko ale M nebo S to jsem ještě neslyšel .
Myslím že jste to dal k dobru jako takový špek a čekáte kolik lidí se na to chytí a vy se pobavíte .

Toho jsem se obával, že si chovatelé budou myslet, že si dělám srandu, ale tentokrát si srandu nedělám. Skutečně takové vejce snesla. Rekordy nepotřebuji, holuby chováme na užitek a z toho vejce nic nebylo, takže bych se bez takového rekordu rád obešel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík