Úhyn holuba - náhle

Rys
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KRLS

14.8.2020 20:52
KRLS

XXX.XXX.215.50

Zdravím,
chovám holuby ve voliéře, všichni v pořádku , nevypadali nijak špatně, žádný průjem, zkrátka nic..... Dnes jsem došel do voliéry a ležel tam chovný holub na zádech mrtvý. Netušíte někdo co by to mohlo být?

14.8.2020 21:09
Olánek

XXX.XXX.207.69

Přestal ho bavit život,chtěl z voliéry na svobodu.

KRLS

14.8.2020 22:15
KRLS

XXX.XXX.215.50

Chtěl jsem normální vysvětlení, zjevně toho moc nevíte.....
Rys je plemeno na chov ve voliéře vhodné a voliéru mám velkou

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.8.2020 22:31

KRLS napsal(a):

normální vysvětlení je takové, že příčinu úhynu lze stanovit jen a pouze pitvou.

z vašich informací a bez pitvy leda z křišťálové koule.

15.8.2020 07:13

KRLS napsal(a):

Olanek to nemyslel nijak zle ale aspoň mě jeho odpověď vcelku pobavila ... nicméně jak už píše bodlinka rozumné vysvětlení vám tady nikdo nedá těch příčin může být mnoho od infarktu přes skrytý deficit organismu celkové vyčerpání s tepla atd. atd. Pokud máte nějakou zbytečnou tisícovku navíc dejte holuba na pitvu a tam se dozvíte vše 😉

15.8.2020 18:36
gary

XXX.XXX.9.221

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Olanek to nemyslel nijak zle ale aspoň mě jeho odpověď vcelku pobavila ... nicméně jak už píše bodlinka rozumné vysvětlení vám tady nikdo nedá těch příčin může být mnoho od infarktu přes skrytý deficit organismu celkové vyčerpání s tepla atd. atd. Pokud máte nějakou zbytečnou tisícovku navíc dejte holuba na pitvu a tam se dozvíte vše 😉

těch tisícovek si připravte raději více, ale výsledek je nejistý - mám 3 zkušenosti s krajskými vet. laboratořemi a nedovolím si nikomu to doporučovat - holubům a jejich nemocem skoro nikdo nerozumí, pokud by někdo měl dobrou zkušenost s odbornou vet. laboratoří, tak to prosím sem napište, ať se někam dopracujeme.
díky JH

17.8.2020 15:28
paskov244

XXX.XXX.200.184

KRLS napsal(a):

Rys není vhodné plemeno do voliery pokud nemate na mysli modeny co se tváří jako rys . Za mých mladých let se jim říkalo Polský rys byli plodní a polaři ale jen co se do šlechtění pustili Němci tak na výsledek jejich záslužné práce se chodíme dívat na výstavy .

18.8.2020 06:01
jirinovak

XXX.XXX.136.70

paskov244 napsal(a):
Rys není vhodné plemeno do voliery pokud nemate na mysli modeny co se tváří jako rys . Za mých mladých let se jim říkalo Polský rys byli plodní a polaři ale jen co se do šlechtění pustili Němci tak na výsledek jejich záslužné práce se chodíme dívat na výstavy .

MONDÉNY V KRESBĚ RYSA, NE MODENY

Přidejte reakci

Přidat smajlík