Dobrý den mám doma jeden takový párek polských rysů a mám problém oni totiž... holub se začne dvořit holubici a pak nosit do hnízda větvičky hnízdo už je postavené a holubice si na něm sedí dokonce se i s holubem střídá ale na prázdném hnízdě po 14 dnech hnízdo začnou likvidovat a větvičky přenášet do druhého budniku holub se zase dvoří nosí větvičky a po 14 dnech se zase stěhují do toho prvního a takhle to dělají už 4 měsíce poraďte proč to dělají? A plodní jsou oba.
horyš
napsal(a):
Zdravim,já bych je roztrhl a dal nové partnery.Vy byste nám však mohl napsat stáří těch holubu a zda mají možnost proletu?Nebo jsou jen někde v kotci?A mají možnost gritu?Děkuji
Přepáření páru určitě nepomůže!!!
Holubici skutečně můžete pomoct jen tím, že vysedí a vychová cizí holoubata.
A tím nastartujete znovu normální pohlavní cyklus.
Ovšem, pokud má nějaký zdravotní problém, tak to nemusí pomoct.
JN
LŠ

XXX.XXX.205.114
Vyměnit holubici, vyřadit. Je už vyčerpaná.
jirinovak
napsal(a):
Přepáření páru určitě nepomůže!!!
Holubici skutečně můžete pomoct jen tím, že vysedí a vychová cizí holoubata.
A tím nastartujete znovu normální pohlavní cyklus.
Ovšem, pokud má nějaký zdravotní problém, tak to nemusí pomoct.
JN
Souhlas,žádné jiné voloviny není třeba zatim hledat.
Dch
napsal(a):
Dobrý den mám doma jeden takový párek polských rysů a mám problém oni totiž... holub se začne dvořit holubici a pak nosit do hnízda větvičky hnízdo už je postavené a holubice si na něm sedí dokonce se i s holubem střídá ale na prázdném hnízdě po 14 dnech hnízdo začnou likvidovat a větvičky přenášet do druhého budniku holub se zase dvoří nosí větvičky a po 14 dnech se zase stěhují do toho prvního a takhle to dělají už 4 měsíce poraďte proč to dělají? A plodní jsou oba.
Vasa holubica ma pravdepodobne organovu formu Salmonely, zapal na pohlavnom ustrojenstve sposobuje neschopnost znasky...