Česká čejka - hledám chovatele

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2020 16:54
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

Jsou tady nějací chovatelé české čejky červené a žluté nebo jakýchkoli barevných rázů?

23.9.2020 05:44
paskov244

XXX.XXX.200.184

ANO zkus česká čejka klub.

Už jsi se rozhodl které plemeno budeš chovat?

23.9.2020 20:21
Meelek

XXX.XXX.188.232

Na Královéhradecku je a chová všechny barevné rázy. Bohužel si nepamatuji příjmení, ani tel. Číslo. Jen vím, zechova i barevnohlávky. Musíš hledat. Vzhledem k tomu, že jsi taky někde z Kralovehradecka, zkus zavolat p. Urbanovi. Tel. Je na stránkách klubu chovatelů barevnohlávků nebo klubu plymutek. Možná by mohl vědět. Třeba bude mít uložené číslo na toho pána, posílal jsem mu ho. Vik

23.9.2020 20:26
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

Meelek napsal(a):
Na Královéhradecku je a chová všechny barevné rázy. Bohužel si nepamatuji příjmení, ani tel. Číslo. Jen vím, zechova i barevnohlávky. Musíš hledat. Vzhledem k tomu, že jsi taky někde z Kralovehradecka, zkus zavolat p. Urbanovi. Tel. Je na stránkách klubu chovatelů barevnohlávků nebo klubu plymutek. Možná by mohl vědět. Třeba bude mít uložené číslo na toho pána, posílal jsem mu ho. Vik

Není to pan z Černožic nebo je z Jaroměře

23.9.2020 20:28
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

paskov244 napsal(a):
ANO zkus česká čejka klub.

Už jsi se rozhodl které plemeno budeš chovat?

No ty čejky jsou moje oblíbenkyně ale jen tak pro oko mám i zbytek jako je PH standard a obič, slz. Bar., Český stavák a jeden pávík ale tak budu ještě likvidovat kdyžby někdo chtěl barevnohlávky tak se ozvěte jeden je teda bez ocasu byl uloven dravcem ale jináč by mu nic být nemělo jsou černí

23.9.2020 20:29
st.toman

XXX.XXX.56.163

u nás na Jihu jsou dvá a velicí chovatelé

24.9.2020 21:05
gary

XXX.XXX.10.38

Kdybys četl inzerci zde na IFauně, tak 10,9, tady inzeroval machy 43 setkání chovatelů čejek v Chmelíku, okr. Svitavy, tam najdeš vše potřebné...

25.9.2020 21:45
Meelek

XXX.XXX.137.27

KLIMEK PETR napsal(a):
No ty čejky jsou moje oblíbenkyně ale jen tak pro oko mám i zbytek jako je PH standard a obič, slz. Bar., Český stavák a jeden pávík ale tak budu ještě likvidovat kdyžby někdo chtěl barevnohlávky tak se ozvěte jeden je teda bez ocasu byl uloven dravcem ale jináč by mu nic být nemělo jsou černí

Chovatele skutečně nevím, je to měsíc a pul, jen jsem popsal moznou cestu jak ho zjistit.

O SB, měl bych o ně zájem. Vzal bych je hned zítra, jedu do Kroměříže pro barevnohlávky :), Hradec je po cestě. Vracet se budeme pozdě večer, zhruba, kolem deváté. Jestli ano, tel. 607 783 šest ctyry try. Nejlépe napsat adresu do SMS. A taky původ, stáří a cenu, do SMS.

Přidejte reakci

Přidat smajlík