Jaké plemeno je vhodné ve volierovem chovu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2020 22:11
ceskyalbin

XXX.XXX.210.21

Rád bych začal chovat holuby. Nevím si však rady s výběrem plemene pro volierovy chov. Velikost voliery bych zvolil 10 metrů čtverečních. Výšku dva metry. Zaujali mě rakovnicti kotrlaci a benesaci. Zajímaví mi přijdou i giganti či jeptišky. Nerad bych v chovu využíval chůvy.

29.10.2020 22:57
kouták

XXX.XXX.168.33

Zdravím.
Nejdůležitější je vědět proč chcete holuby chovat.Až to zjistíte,tak začnete studovat veškerou literaturu a stavět a stavět.Potom začnete shánět holuby na výstavách, a než se ustálíte u jednoho plemene,tak vystřídáte několik plemen a pak z Vás bude holubář.Mezi tím holubník několikrát předěláte,nebo postavíte další a pak Vás přivítám mezi nás holubářské blázny.
Má rada je :Hlavně ZAČNĚTE a pokud budete potřebovat jakoukoliv radu,tak nás je tu dost holubářských bláznů a jistě každý rád poradí.Na mě se můžete obrátit kdykoliv. Zdeněk FRANTA

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2020 00:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vzhledem k to mu že žijeme v době kdy si lidi na všechno otevírají hubu,proti všemu protestují,podávají stížnosti,bonzujou jeden na druhéh a nejhorší je že na to mají bohužel právo. Proto se stalo každé plemeno volierovím a kolikrát ani voliera nestačí protože třeba sousedce vadí vrkání,kokrhání,peříčko které jí plave v bazenu atd.
Proto já tvrdím že mít souseda kreténa je horší než kuna v holubníku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík