Granule pre hydinu pre odchov holubov?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2020 10:06
Mazánek

XXX.XXX.224.17

Dobrý deň,

chcel by som sa opýtať, či ste sa už stretli pri odchove holubov na hniezde s používaním granúl pre hydinu - kuriatka (asi pre nosnice).
Narazil som na informáciu, že niekde to holubári používajú. Drobné granule sú vraj holubami dobre prijímané, v hrvoli dospelého holuba sa rozpustia a v zažívacom trakte holúbat sa uvolní množstvo prospešných živín, čo podporuje ich dobrý rozvoj a odolnosť.
Za odpoveď vopred ďakujem

16.12.2020 07:56
paskov244

XXX.XXX.200.184

Používám BR2 .

16.12.2020 18:47
jeník12

XXX.XXX.236.168

Mazánek napsal(a):
Dobrý deň,

chcel by som sa opýtať, či ste sa už stretli pri odchove holubov na hniezde s používaním granúl pre hydinu - kuriatka (asi pre nosnice).
Narazil som na informáciu, že niekde to holubári používajú. Drobné granule sú vraj holubami dobre prijímané, v hrvoli dospelého holuba sa rozpustia a v zažívacom trakte holúbat sa uvolní množstvo prospešných živín, čo podporuje ich dobrý rozvoj a odolnosť.

Krmím granule určené pro holuby také běžně a spokojenost. H

17.12.2020 09:16
sani

XXX.XXX.129.203

Mazánek napsal(a):
Dobrý deň,

Dobry den,

brojlerove vykrmove granule zvyknu obsahovat lieciva proti Kokcidioze.....urcite su vhodnejsie holubie granule (ako pise jenik12), obohatene nanajvys o prirodne zlozky ako napr. huminiove kyseliny, ci pivarske kvasnice...

18.12.2020 12:12
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Špatné nejsou ani granule pro křepelky a bažanty.Jak ve složení tak ve velikosti granulí.Používal jsem pro staroněmecké a italské racky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík