Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, či ste sa už stretli pri odchove holubov na hniezde s používaním granúl pre hydinu - kuriatka (asi pre nosnice).
Narazil som na informáciu, že niekde to holubári používajú. Drobné granule sú vraj holubami dobre prijímané, v hrvoli dospelého holuba sa rozpustia a v zažívacom trakte holúbat sa uvolní množstvo prospešných živín, čo podporuje ich dobrý rozvoj a odolnosť.
Za odpoveď vopred ďakujem
Mazánek
napsal(a):
Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, či ste sa už stretli pri odchove holubov na hniezde s používaním granúl pre hydinu - kuriatka (asi pre nosnice).
Narazil som na informáciu, že niekde to holubári používajú. Drobné granule sú vraj holubami dobre prijímané, v hrvoli dospelého holuba sa rozpustia a v zažívacom trakte holúbat sa uvolní množstvo prospešných živín, čo podporuje ich dobrý rozvoj a odolnosť.
Krmím granule určené pro holuby také běžně a spokojenost. H
Mazánek
napsal(a):
Dobrý deň,
Dobry den,
brojlerove vykrmove granule zvyknu obsahovat lieciva proti Kokcidioze.....urcite su vhodnejsie holubie granule (ako pise jenik12), obohatene nanajvys o prirodne zlozky ako napr. huminiove kyseliny, ci pivarske kvasnice...