Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Charlie49

5.1.2021 23:32
Charlie49

XXX.XXX.1.56

Nedoporučuji nikomu nakupovat holuby v Heřmanově Městci od pana Nanky. Prodává předražené výletky texanů, nevhodné do chovu za 350-400 Kč. Jeho tvrzení o dovozu z ciziny nelze věřit. Co jsem od něj koupil šlo rovnou do kuchyně(drahé) a za poloviční ceny jsem nakoupil nádherné výletky od solidních chovatelů.

6.1.2021 20:29
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.243.189

Charlie49 napsal(a):
Nedoporučuji nikomu nakupovat holuby v Heřmanově Městci od pana Nanky. Prodává předražené výletky texanů, nevhodné do chovu za 350-400 Kč. Jeho tvrzení o dovozu z ciziny nelze věřit. Co jsem od něj koupil šlo rovnou do kuchyně(drahé) a za poloviční ceny jsem nakoupil nádherné výletky od solidních chovatelů.

A kdo určuje co je předražené a co je nevhodné do chovu? Vzorník? Svaz? Charlie? Nanka? Soud? Pokud jste něco koupil a zaplatil, bylo to při koupi schované v pytli? Neviděl jste je před platbou?

7.1.2021 07:31
2mazutak

XXX.XXX.6.186

zdravím. pro někoho je to drahé,pro někoho ne.pokud se mi to nelíbí, nekupuji to.

7.1.2021 18:31
tauben

XXX.XXX.43.18

takto obvinit může a umí každý ale co ty otázka, jak jste kopil, proč tedy za tolik když jste je neviděl ,cena 300-400 se vám zdá předražená??????Zrovna pan Nańka je jeden z průkopníků jeho chov znám několikrát jsem ho osobně viděl .holuby posuzuji na výstavách a žádný problém, o zahraničním původu nelze pochybovat a neznám většího srdcaře a člověka co udělal pro texana tolik .Takže po prvním nevhodném nákupu ,někoho takto obvinit mě nepřijde dobrou vizitkou ,ale ted myslím i vaší .Pokud kupuji holuby a nevidím je nechám si poslat fota i když to není ono ,pokud jak říkáte je to na zabiti ,přeci vidím už z fota a pokud kupujete na slepo a chcete zázrak za 300-400 kč je to smutné že to pak takto píšete. Určitě jste to napsal chovateli a vyříkal si to s ním něž jste sáhl k této pro nás neřešitelné hanbě

7.1.2021 22:49
jellec

XXX.XXX.18.212

Charlie49 napsal(a):

😂😂ach jo:((( hele pana Nanku znám několik let.holuby od něj mám a opět koupím.par 2015 mě dál 8 holoubat a dal ho nechávám.ze má ze zahraničí vím 100procentne.byl jsi někdy ty v zahraničí?tam mají za 400 holuby na pekáč.za kvalitní ti nikdo pod 30 e nepůjde.me osobne dovezli z Maďarska a vím jaké panize platili.s tomdle svým varováním tady neuspějes:)))?

Charlie49

11.1.2021 17:40
Charlie49

XXX.XXX.1.56

Vidím, že jsem sáhl do vosího hnízda. Pak tedy musím dodat, že mě dokonce nabídl holuba s křivou kobilkou a sám upozornil, že je vhodný jen do kuchyně. Přesto za něj počítal tak jak za ostatní výletky. Je asi dobrý holubář, ale ještě lepší obchodník. Také výletky co mě sám vybral,byli v porovnání s holuby od ostatních 5-6 chovatelů od kterých jsem nakoupil, znatelně jiná kategorie.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2021 19:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Charlie49 napsal(a):
Vidím, že jsem sáhl do vosího hnízda. Pak tedy musím dodat, že mě dokonce nabídl holuba s křivou kobilkou a sám upozornil, že je vhodný jen do kuchyně. Přesto za něj počítal tak jak za ostatní výletky. Je asi dobrý holubář, ale ještě lepší obchodník. Také výletky co mě sám vybral,byli v porovnání s holuby od ostatních 5-6 chovatelů od kterých jsem nakoupil, znatelně jiná kategorie.

Když už tak s kobylkou....no nicméně tak proč jste ho bral když jste byl upozorněn že je vhodný do kuchyně?????? Když už chcete jít do takových upozornění proč tady nedáte fotky zakoupených holubů od pana XXX a fotky zakoupených holubů od vámi zmiňovaných 5-6 chovatelů pro porovnání ?

12.1.2021 09:37
2mazutak

XXX.XXX.6.186

Charlie49 napsal(a):

asi bude jak říkáte dobrý obchodník,ale stále jsme se nedověděli to podstatné.proč jste to kupoval,když to podle vás vzhledem k ceně bylo nekvalitní.když jste to koupil,prodávající žil v domění,že vám ta kvalita stačí,tak nyní na něj neházejte špínu.bylo to jen vaše rozhodnutí to zaplatit.

15.1.2021 23:10
jellec

XXX.XXX.79.121

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když už tak s kobylkou....no nicméně tak proč jste ho bral když jste byl upozorněn že je vhodný do kuchyně?????? Když už chcete jít do takových upozornění proč tady nedáte fotky zakoupených holubů od pana XXX a fotky zakoupených holubů od vámi zmiňovaných 5-6 chovatelů pro porovnání ?

Těšíme se na fotky:))

21.1.2021 11:48
2mazutak

XXX.XXX.6.186

jellec napsal(a):
Těšíme se na fotky:))

dnes je již jasné,že se jakéhokoli důkazu v podobě fotografií nedočkáme.charlie49 pochopil, že si naběhl.

ada2

23.2.2021 19:03
ada2

XXX.XXX.59.245

Vážený Charlie49, šíříte pomluvu. Můj otec má holuby z ciziny a je to ten nejpoctivější člověk, co znám. Svým koníčkem žije a je to rovný člověk. Pokud jste měl s něčím problém, tak jste se měl ozvat a řešit přímo s mým tátou a nepomlouvat a nebrečet tu. Mezi komunitou holubářů jsem o takovémto chování ještě neslyšela. Taťka by Vám jistě vyšel rád vstříc. Holuby má od předních chovatelů ze Slovenska, Maďarska, Francie, Itálie. Pokud máte zdravý zrak, tak se můžete podívat na kroužky. Holubi, které jsme nakoupili na Evropské výstavě v Maďarsku se pohybovali od 30 do 60 Eur. Můžete se tam zajet sám přesvědčit. Se srdečným pozdravem Renata Naňková. Já se podepisuji, protože nemám potřebu se skrývat za přezdívkou.

RudyMach

6.3.2021 19:11
RudyMach

XXX.XXX.243.226

Pan Naňka je Pan chovatel a holubář tělem i duší. Poctivějšího chlapa jsem léta nepoznal. Importované holuby v jeho chovu můžu dosvědčit, protože s ním po těch mezinárodních výstavách jezdím!
Ta výstraha by měla být směřována na Vás. To co jste udělal je hnus!!! Nevím kdo nebo co jste zač, ale takové lidi bych v životě chtěl potkávat co nejmíň!
Rudolf Macháček
Místopředseda SKCHT

5.4.2021 23:37
Texvlada

XXX.XXX.43.14

Dlouho jsem čekal na reakci Charlie49 a nic a i v duchu si říkal,že takové svinstvo komentovat ani nebudu. Ale nevydržel jsem!!!Tak bych byl rád pošlete foto holubů co jste koupil za pár korun a odchovů! Myslím že už i vím ,které holubi jsou v jaké kvalitě a i vám tady na fauně je oboduje dost lidí nebuďte srab! Byl jsem s panem Naňkou v Maďarsku 2019 a ne sám . Má holubice měla cenu evropské vítězky a vím co kupoval i ostatní chovatelé texanů v ČR ,kteří vystavujeme i na speciálce ve Svinčanech. A k panu Naňkovi prodal vám brak nebo aušus pochybuji!!!! Neříkám že má každý chovatel top zvířata , ale u něj jsem byl mockrát holubi za tu cenu co jste koupil byli levní a popravdě i za cenu masa je cena levná ikdyby vám prodal to nejhorší co má tak 400 za kus je pro smích holubi co pár koupí za 100eur chce každý za 200kč a zdá se mu to moc pokud chcete nejlepší holubata a vybrat si napište mu na jaře myslím když dáte 1000kč za kus je málo ,ale pak můžete hrdino nadávat!Kvalita je a pokud pochybujete rád vám to vysvětlím i se rád sejdu. Ceny na evropské výstavě texanů byly 20-200eur a za 20eur by jsme kupovali jen odhad a můžu vám říct že jsme vybrali spoustu top zvířat osobně já mám pár i za 200eur a kolik tady můžu chtít za výletky a pan Naňka nebyl vůbec pozadu!!!!! Podvodník jste vy ani podpis neumíte pochybuji, že se ještě ozvete ,ale ať víte aspoň kdo vám píše děkuji za odpověď Flídr Vladislav

16.4.2021 17:18
krivak

XXX.XXX.33.84

Texvlada napsal(a):
Dlouho jsem čekal na reakci Charlie49 a nic a i v duchu si říkal,že takové svinstvo komentovat ani nebudu. Ale nevydržel jsem!!!Tak bych byl rád pošlete foto holubů co jste koupil za pár korun a odchovů! Myslím že už i vím ,které holubi jsou v jaké kvalitě a i vám tady na fauně je oboduje dost lidí nebuďte srab! Byl jsem s panem Naňkou v Maďarsku 2019 a ne sám . Má holubice měla cenu evropské vítězky a vím co kupoval i ostatní chovatelé texanů v ČR ,kteří vystavujeme i na speciálce ve Svinčanech. A k panu Naňkovi prodal vám brak nebo aušus pochybuji!!!! Neříkám že má každý chovatel top zvířata , ale u něj jsem byl mockrát holubi za tu cenu co jste koupil byli levní a popravdě i za cenu masa je cena levná ikdyby vám prodal to nejhorší co má tak 400 za kus je pro smích holubi co pár koupí za 100eur chce každý za 200kč a zdá se mu to moc pokud chcete nejlepší holubata a vybrat si napište mu na jaře myslím když dáte 1000kč za kus je málo ,ale pak můžete hrdino nadávat!Kvalita je a pokud pochybujete rád vám to vysvětlím i se rád sejdu. Ceny na evropské výstavě texanů byly 20-200eur a za 20eur by jsme kupovali jen odhad a můžu vám říct že jsme vybrali spoustu top zvířat osobně já mám pár i za 200eur a kolik tady můžu chtít za výletky a pan Naňka nebyl vůbec pozadu!!!!! Podvodník jste vy ani podpis neumíte pochybuji, že se ještě ozvete ,ale ať víte aspoň kdo vám píše děkuji za odpověď Flídr Vladislav

Nankovy holubi parada

16.4.2021 18:43
krivak

XXX.XXX.33.84

krivak napsal(a):
Nankovy holubi parada

holubi od p. Nanky to je špicka jezdili spolu p.Leift p.kohout ale pekné také p.mensík z peruce

Charlie49

6.5.2021 00:46
Charlie49

XXX.XXX.1.62

Vzhledem, k tomu, že se mnou kritizovaného holubáře pana Nanky zastalo tolik lidí, asi jsem svoji kritiku přehnal a za to se omlouvám. Špatný pocit z nákupu u něj však zůstává. Jako začínající holubář jsem pak po návštěvě mnoha skvělých chovatelů, měl pocit, že jsem si asi trochu naběhl. To je ale můj problém. Charlie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík