Dobrý večer všem
Marně se snažím nějakou dobu na tomto výborném diskusnim a inzertním fóru koupit tyto dvě plemena a ňic, proto prosim holubáře a holubářky nemáte někdo kontakt na chovatele těchto dvou vyjímečných plemen.
Moc děkuji za snahu a odpovědi a přeju sezónu plnou holoubat .
Luboš Praha
Ahoj Luboši,
Prohledal jsem všechny katalogy které vlastním,ale Anglický výstavní (show homer) se u nás asi nechová.Staroněmeckého voláče jsem sice v jednom případě objevil na soukromých stránkách,ale chybí tam kontakt.To jsi asi také viděl.Budu pátrat dál,ale vidím to tak,že až se situce u nás uklidní,tak budeš muset vyjet do SRN.Zdeněk
Ahoj Kouťáku
Děkuji za radu Show homery od pana Nováka ze Sedlčan jsem zkoušel už pár let nemá skončili v Belgii. Staroněmce zatím ňic ale podařilo se mi přes historii ifauny splašit od pána od Soběslavi Maďarského voláče takže záchraná brzda. Jinak samozřejmně moc děkuji za snahu a zdravím do PREDÁTOROVA...ČÁGO
Uživatel s deaktivovaným účtem

Voláč
napsal(a):
Dobrý večer všem
Marně se snažím nějakou dobu na tomto výborném diskusnim a inzertním fóru koupit tyto dvě plemena a ňic, proto prosim holubáře a holubářky nemáte někdo kontakt na chovatele těchto dvou vyjímečných plemen.
Moc děkuji za snahu a odpovědi a přeju sezónu plnou holoubat .
Luboš Praha
Před koncem roku tady někdo inzeroval showracery... vyzkoušel bych i tento kontakt
jikalu

XXX.XXX.120.203
Pane kolego, 3.12.2020 inzeroval chovatel z Brna staroněmecké voláče pod zkr. Blalinek a č.t. 604 391 910. Zkuste navázat kontakt.

Voláč
napsal(a):
Dobrý den
Moc děkuji za radu ale ja se neumím dostat k starému inzerátu poradíte...?
Děkuji Luboš
Zdravím vás,inzeráty se po myslím třech měsících mažou automaticky tudíž ho už nejspíš nenajdete ale zkusil bych se spojit s redakcí ifauny jestli by ten inzerát nešlo dohledat
jikalu

XXX.XXX.120.203
Tak nevím proč jsem Vám psal číslo telefonu a inzerát není ještě smazán!

jikalu
napsal(a):
Tak nevím proč jsem Vám psal číslo telefonu a inzerát není ještě smazán!
Já jsem se bavil s pánem o inzerátu na toho show racera tak nevím proč se tady rozčilujete 😉
jikalu

XXX.XXX.120.203
Já se nerozčiluju ( k tomu mám daleko), pouze jsem upozornil na t. číslo!
p111

XXX.XXX.47.76
Zdravím, u nás asi show homery neseženete, i když podle mě tady několik chovatelů je, ale chovají pro svojí radost a nemají potřebu vystavovat. Podívejte se po Evropě, v Německu, Maďarsku. Většinou, kdo chová exhibiční nebo genuine homery má i show homery. Pokud seženete, pochlubte se, jsou to krásní holubi!