Česká bagdeta pencil - hľadám

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2021 07:48
valapka

XXX.XXX.234.65

Dobrý deň, hľadám chovateľov českej bagdety pencil, rad by som kúpil 1-2 pary .
Martin Valápka
00421917820305
martin.valapka@gmail.com

15.7.2021 16:25
jo012810

XXX.XXX.101.35

V těch některých termínech v holubářství mi jde hlava kolem. někdy zkomolenina z němčiny (to je u nás s ohledem na Rakousko-Uhersko) clkem běžné. Nově se zapojují znalci angličtiny a tak se mnohdy je těžké dohodnout, co vlastně kdo popisuje či žádá. Pokud jde o holuba na fotce, tomu se říká dlouhodobě pigr. Nevím, nechám se poučit...

15.7.2021 22:21
valapka

XXX.XXX.33.207

jo012810 napsal(a):
V těch některých termínech v holubářství mi jde hlava kolem. někdy zkomolenina z němčiny (to je u nás s ohledem na Rakousko-Uhersko) clkem běžné. Nově se zapojují znalci angličtiny a tak se mnohdy je těžké dohodnout, co vlastně kdo popisuje či žádá. Pokud jde o holuba na fotce, tomu se říká dlouhodobě pigr. Nevím, nechám se poučit...

Zdravim , ďakujem za upresnenie českého názvu :) U viacerych som videl označenie pencil, takze som napísal tak, ako som videl na foto plus čo mi povedal chovatel , čo ich choval .
Myslím , že každý , čo ich chová , rozumie asi aj názvu pencil :)
Skoda, že ste nenapísal odporučenie na nejakého chovateľa , to je to , o čo mi išlo v tomto príspevku .
A poučovať vás nemám ani záujem ani cas ….

15.7.2021 23:03
M.stehno

XXX.XXX.76.113

valapka napsal(a):
Zdravim , ďakujem za upresnenie českého názvu :) U viacerych som videl označenie pencil, takze som napísal tak, ako som videl na foto plus čo mi povedal chovatel , čo ich choval .
Myslím , že každý , čo ich chová , rozumie asi aj názvu pencil :)
Skoda, že ste nenapísal odporučenie na nejakého chovateľa , to je to , o čo mi išlo v tomto príspevku .
A poučovať vás nemám ani záujem ani cas ….

Pencil= šupinatý.

17.7.2021 06:20
jirinovak

XXX.XXX.168.105

Chovatelé českých bagdet jsou v tomto klubu:

http://www.bradavicnatiholubi.wz.cz/

Tam Vám určitě nějaké kontakty dají.

Pencil je jeden z genů, který se podílí na vybělování per, jak u bagdety šupinaté , tak bělopruhé.

JN

17.7.2021 13:14
valapka

XXX.XXX.33.207

Ďakujem za info . Už komunikujem s pánom z klubu - Kropacekom :)
Ešte raz diky

1.8.2021 20:48
valapka

XXX.XXX.33.106

Dobrý večer , na budúci rok mám zajednane pigry od jedného pana z Čr.
Viete mi aj teraz ponúknuť niekto 2 pary ?
Ideál čierne pigry a k tomu čierne bielopruhe . Alebo aj v červenej môže byt :)
Ďakujem

Přidejte reakci

Přidat smajlík