Dobrý den, prosím o radu.
Jak velký by měl být ideální holubník pro dva holuby. Jsem úplný začátečník. Zachránila jsem holubí mládě holuba domácího, kterému bych teď ráda pořídila kamaráda nebo kamarádku. Sleduji zdejší diskuse a tak doufám že podle chování holuba by to mohl být "on".
Děkuji za vaše rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

HolubDodi
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu.
Jak velký by měl být ideální holubník pro dva holuby. Jsem úplný začátečník. Zachránila jsem holubí mládě holuba domácího, kterému bych teď ráda pořídila kamaráda nebo kamarádku. Sleduji zdejší diskuse a tak doufám že podle chování holuba by to mohl být "on".
Děkuji za vaše rady.
Otázka na kterou se špatně odpovídá 😃jelikož věřte že u dvou holubů to neskončí 😃 nicméně je tady hodně proměnných...jaké máte možnosti? Chcete je chovat na "volno" nebo ve voliéře? Co sousedi? Atd. Atd......

HolubDodi
napsal(a):
Děkuji za reakci. Ráda bych aby byli na volno. Tuším že to nezůstane u dvou. Tedy pokud doladíme páreček. 😉 Sousedi? Z jedné strany je to rodina, takže ok. Z druhé strany nevím, proč?
No některým lidem vadí když jim sedne holub na střechu.....proto jsem se ptal jaké máte sousedské vztahy 😉

HolubDodi
napsal(a):
Děkuji za reakci. Ráda bych aby byli na volno. Tuším že to nezůstane u dvou. Tedy pokud doladíme páreček. 😉 Sousedi? Z jedné strany je to rodina, takže ok. Z druhé strany nevím, proč?
Pro inspiraci můj holubník....