Velikost holubníku pro dva holuby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2021 21:48
HolubDodi

XXX.XXX.236.249

Dobrý den, prosím o radu.
Jak velký by měl být ideální holubník pro dva holuby. Jsem úplný začátečník. Zachránila jsem holubí mládě holuba domácího, kterému bych teď ráda pořídila kamaráda nebo kamarádku. Sleduji zdejší diskuse a tak doufám že podle chování holuba by to mohl být "on".
Děkuji za vaše rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.9.2021 06:49

HolubDodi napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu.
Jak velký by měl být ideální holubník pro dva holuby. Jsem úplný začátečník. Zachránila jsem holubí mládě holuba domácího, kterému bych teď ráda pořídila kamaráda nebo kamarádku. Sleduji zdejší diskuse a tak doufám že podle chování holuba by to mohl být "on".
Děkuji za vaše rady.

Otázka na kterou se špatně odpovídá 😃jelikož věřte že u dvou holubů to neskončí 😃 nicméně je tady hodně proměnných...jaké máte možnosti? Chcete je chovat na "volno" nebo ve voliéře? Co sousedi? Atd. Atd......

10.9.2021 06:50
HolubDodi

XXX.XXX.236.249

Děkuji za reakci. Ráda bych aby byli na volno. Tuším že to nezůstane u dvou. Tedy pokud doladíme páreček. 😉 Sousedi? Z jedné strany je to rodina, takže ok. Z druhé strany nevím, proč?

11.9.2021 06:43

HolubDodi napsal(a):
Děkuji za reakci. Ráda bych aby byli na volno. Tuším že to nezůstane u dvou. Tedy pokud doladíme páreček. 😉 Sousedi? Z jedné strany je to rodina, takže ok. Z druhé strany nevím, proč?

No některým lidem vadí když jim sedne holub na střechu.....proto jsem se ptal jaké máte sousedské vztahy 😉

11.9.2021 06:45

HolubDodi napsal(a):

Pro inspiraci můj holubník....

11.9.2021 08:36
HolubDodi

XXX.XXX.236.249

Kolik chováte holubů ? Děkuji za inspiraci. Představuji si něco o dost menšího 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík