Nocovanie holubov na podlahe

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2021 10:30
Mazánek

XXX.XXX.48.191

Dobrý deň,

chcel by som sa opýtať, aká je príčina toho, že holuby nocujú na podlahe holubníka?
Holubník je priestranný, dookola mám v štyroch radoch na troch stenách police.
Keď večer alebo nad ránom zasvietim v holubníku, veľa z nich sedí po zemi.
Prv som si myslel, že je tam nejaký dominantný holub, ale nezdá sa mi to pravdepodobné.

Za odpoveď vopred ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.12.2021 10:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mazánek napsal(a):
Dobrý deň,

chcel by som sa opýtať, aká je príčina toho, že holuby nocujú na podlahe holubníka?
Holubník je priestranný, dookola mám v štyroch radoch na troch stenách police.
Keď večer alebo nad ránom zasvietim v holubníku, veľa z nich sedí po zemi.
Prv som si myslel, že je tam nejaký dominantný holub, ale nezdá sa mi to pravdepodobné.

Za odpoveď vopred ďakujem.

Vyzkoušejte vydesinfikovat sedačky můžou tam být čmelíci nebo jiná verbež která jim přes noc pije krev proto raději sedí na zemi

5.12.2021 11:39
Keltic Mind

XXX.XXX.144.167

A nebo jakýkoli jiný faktor co by je mohl rušit v klidném spaní - jiní noční zivočichové co v místě holubího odpočinku vyvíjejí aktivitu.

5.12.2021 12:21
jo012810

XXX.XXX.101.35

A o jaké plemeno jde? Těžší plemena moc ráda nelétají, ale i ti "obtěžovač"i mohou být příčinou..

5.12.2021 13:30
2mazutak

XXX.XXX.6.186

taky bych se přikláněl k obtěžování čmelíkama v noci na sedačkách.

5.12.2021 14:41
Mazánek

XXX.XXX.48.191

Mám letúne, sú umiestnené vo viacerých oddeleniach, ale len v tomto nocujú na zemi, toto oddelenie je na okraji holubníka, asi to budú tie nočné živočíchy, hoci jeden by predpokladal, že holuby pri nebezpečenstve skôr vyletia vyššie ako zletia na zem.
Dakujem

5.12.2021 20:58
rudla

XXX.XXX.145.171

Zdravim, nemajú tam prievan alebo to nemoze byt nevhodnými sedačkami?

9.12.2021 22:07
igor

XXX.XXX.141.160

Čtyři z mých bubláčků nocují na podlaze zásadně. Do budníků zaletět umí, ale na sedačkách se jim spát nechce. Ostatní spí nahoře. Nevím proč, ale ti stejní to dělají celoročně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík