Černý Říman.

Říman
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2022 08:48
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Dobrý den ,mám pár Římanů červenohnědé barvy a odchoval jsem od nich mládě černé jako havran. Přikládám fotky chovného páru i mládě.

25.4.2022 20:18
pekol

XXX.XXX.255.129

Dobrý večer, vyzerá to tak, že váš holub samec je tzv. jahodový (strawberry) štiepiteľný na čiernu pigmentáciu.
Takže - tento samec ma dve vlohy pre farbu ( popolavo červená a čierna) a k tomu minimálne aspoň jednu dominantnú vlohu pre plnofarebnosť S. Váš holúbok je určite čierna holubička, ktorá zdedila po otcovi čiernu farbu B+ -, k tomu ešte jednu vlohu pre plnofarebnopsť S a máte čierne mláďa. B+ - Ss. žiaden kumšt.

26.4.2022 04:31
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Děkuji za odbornou odpověd´,jsem laik ,mám je jen protože se mi líbí ,nelétají ,tím pádem odpadá problém se sousedy, vypadají krásně a ještě výborně chutnají. Jen s touto barevnou mutací jsem se ještě nesetkal a prosím v jaké cenové relaci se tato barva pohybuje? Jirka.

26.4.2022 22:51
machy43

XXX.XXX.230.116

Horák lutino napsal(a):
Děkuji za odbornou odpověd´,jsem laik ,mám je jen protože se mi líbí ,nelétají ,tím pádem odpadá problém se sousedy, vypadají krásně a ještě výborně chutnají. Jen s touto barevnou mutací jsem se ještě nesetkal a prosím v jaké cenové relaci se tato barva pohybuje? Jirka.

Holubi nejsou jako papoušci. Cena se zde neodvíjí primárně od barvy.

26.4.2022 23:38
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

machy43 napsal(a):
Holubi nejsou jako papoušci. Cena se zde neodvíjí primárně od barvy.

To jsem nevěděl, myslel jsem si, že jich v této barvě moc není a tak se podle toho bude odvíjet cena. Třeba v televizi byl pořad o chovu bílých Římanů a cena byla dost vysoká o dost vyšší než za co jsem si pořídil ty mé a když jsem chtěl určitou barvu, cena se lišila.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2022 07:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Horák lutino napsal(a):
To jsem nevěděl, myslel jsem si, že jich v této barvě moc není a tak se podle toho bude odvíjet cena. Třeba v televizi byl pořad o chovu bílých Římanů a cena byla dost vysoká o dost vyšší než za co jsem si pořídil ty mé a když jsem chtěl určitou barvu, cena se lišila.

Víte on je taky rozdíl od koho holuby kupujete,pokud budete kupovat holuby ze špičkového chovu bude cena diametrálně odlišná než když budete nakupovat z hobby chovu

27.4.2022 07:26
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Víte on je taky rozdíl od koho holuby kupujete,pokud budete kupovat holuby ze špičkového chovu bude cena diametrálně odlišná než když budete nakupovat z hobby chovu

Díky za odpověd´,už jsem doma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík