Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Madlena

8.5.2022 20:28
Madlena

XXX.XXX.143.173

Dnes ve 20h. se u nás na balkoně objevil okroužkovaný holub, lokalita Žandov u Č. Lípy. Je možné, že se ztratil nebo zde jen nocuje a poletí dál? Na chvíli odletěl, ale zase se vrátil, je docela krotký a vypadá, že se tady celkem ubytoval. Číslo je vidět na fotkách. Je mi ho docela líto, ráda bych, aby se vrátil domů. Pokud víte čí je, dejte vědět. Měl hlad a žízeň, ale vypadá dobře živený.

8.5.2022 20:52
raspic

XXX.XXX.225.7

Ahoj. " Je mi ho docela líto..."to je od vás milé. Jde o zbloudilého poštovního holuba ze závodu. Čistá voda a něco na " zub" stačí. Určitě odletí domů. Myslím že na tom červeném kroužku je tel. číslo. Díky za péči.S pozdravem Štětina Petr.

Madlena

9.5.2022 19:13
Madlena

XXX.XXX.143.173

Tak holub přespal na balkoně, sezobal zrní a ráno jsme ho viděli odlétat. Tak snad se v pořádku vrátil.

Madlena

9.5.2022 19:51
Madlena

XXX.XXX.143.173

Aha, tak nic, holub se právě vrátil, na kterém kroužku má být to číslo, že bych na něj zavolala? Holub se nedá chytit, tak zkouším číslo poznat z fotek, to z červeného kroužku je dobře vidět, ale neexistuje... Tak nevím.

9.5.2022 20:50
raspic

XXX.XXX.225.7

Madlena napsal(a):
Aha, tak nic, holub se právě vrátil, na kterém kroužku má být to číslo, že bych na něj zavolala? Holub se nedá chytit, tak zkouším číslo poznat z fotek, to z červeného kroužku je dobře vidět, ale neexistuje... Tak nevím.

Neexistuje, tak bohužel. Musí si poradit sám.

9.5.2022 22:54
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.80.68

Madlena napsal(a):

Asi musíte zkusit jinou předvolbu státu. Jestli na na jednou z kroužků PL, tak je z Polska.

Madlena

11.5.2022 06:45
Madlena

XXX.XXX.143.173

Mluvila jsem s jedním holubářem a ten říkal, že si holub odpočine, nabere síly a odletí domů. Tak snad. I když se mi asi bude stýskat. Snažím se holuba trochu ochočit, abych mohla lépe přečíst to číslo a zavolat majiteli, že je v pořádku. Holub mi už sedá na ruku, takže se mi to snad brzy povede. Polskou předvolbu určitě zkusím, díky.

11.5.2022 08:13
raspic

XXX.XXX.38.196

Madlena napsal(a):
Mluvila jsem s jedním holubářem a ten říkal, že si holub odpočine, nabere síly a odletí domů. Tak snad. I když se mi asi bude stýskat. Snažím se holuba trochu ochočit, abych mohla lépe přečíst to číslo a zavolat majiteli, že je v pořádku. Holub mi už sedá na ruku, takže se mi to snad brzy povede. Polskou předvolbu určitě zkusím, díky.

Já vidím předvolbu +49. Německo?. I když se mi asi bude stýskat....jo,jo "holubařina" je krásný koníček.

13.5.2022 10:40
mirafer

XXX.XXX.20.217

raspic napsal(a):
Já vidím předvolbu +49. Německo?. I když se mi asi bude stýskat....jo,jo "holubařina" je krásný koníček.

..určitě je. Poslední týden, nejspíš nějaké závody, ale to asi pořád. Jelikož lidé vědí, že chovám holuby, tak se staví kolaři a že u Labe je zraněný holub a má dva kroužky. Sic pospíchal jsem na fotbal, donutili mě s nimi jet, že tak smutně kouká.. ano, byl zraněn, nejspíš od dravce a zlomené křídlo. Dle kroužku z Polska, nádherný silný holub, předal jsem pošťáčkářovi, fotbal stihl. Litol vyhrála 10:1...Za dva dny opět telefonát a to samé, zraněný holub..a že tak smutně kouká..

Míra.

Hanina7

15.6.2022 08:17
Hanina7

XXX.XXX.81.164

Prosím o radu, co se dá dělat s holubem, který k nám předevčírem přiletěl? Lokalita Liberec. Je okroužkovaný, částečně krotký. Chytit se nedá, ale naší kočce nevěříme...
Dáváme mu vločky a vodu, ale nemáme vůbec zkušenosti. Děkuji.

16.6.2022 19:14
machy43

XXX.XXX.190.141

Hanina7 napsal(a):
Prosím o radu, co se dá dělat s holubem, který k nám předevčírem přiletěl? Lokalita Liberec. Je okroužkovaný, částečně krotký. Chytit se nedá, ale naší kočce nevěříme...
Dáváme mu vločky a vodu, ale nemáme vůbec zkušenosti. Děkuji.

Děláte to dobře. Až si odpočine, odletí domů.

Hanina7

17.6.2022 10:11
Hanina7

XXX.XXX.81.164

Holubička už je doma, vyzvedl si ji majitel z Polska. Sama by prý asi neodlétla, chytla se cizího houfu a ztratila se. a u nás se jí zalíbilo

Přidejte reakci

Přidat smajlík