Hlášení zalétlých holubů odkaz:
https://www.postovniholub.cz/files/zaletli_holubi/zaletli_holubi.php
Uživatel s deaktivovaným účtem

Náhodou, já jsem odlovila dva polské pošťáky u koní (pravidelně si u nás dělají občerstvovací zastávky, a občas se u nás zaseknou na týden plus, pak už je naháním), zadala jsem je do PL registru nalezených holubů.
Pak jsem je dala místnímu holubáři, a on je na srazu v PL předal vděčným majitelům. Jeden z těch holubů již dávno nebyl v "závodní" kondici, spíš tak na pekáč Ale majitelé si je prostě vzali a holubář reportoval, že byli rádi.
Asi kdyby neměli holubáři o své záletníky zájem, tak by stránky se zalétlými holuby nebyly, ne
napsal(a):
Náhodou, já jsem odlovila dva polské pošťáky u koní (pravidelně si u nás dělají občerstvovací zastávky, a občas se u nás zaseknou na týden plus, pak už je naháním), zadala jsem je do PL registru nalezených holubů.
Pak jsem je dala místnímu holubáři, a on je na srazu v PL předal vděčným majitelům. Jeden z těch holubů již dávno nebyl v "závodní" kondici, spíš tak na pekáč Ale majitelé si je prostě vzali a holubář reportoval, že byli rádi.
Asi kdyby neměli holubáři o své záletníky zájem, tak by stránky se zalétlými holuby nebyly, ne
Nevím o nikom, kdo by zalétlé holuby hledal, jen naivkové je inzerují v kolonce " Zalétlí holubi" - vždyť chovatelé ph ročně ztratí při nácvicích holoubat a závodech holubů v ČR tak ca 100.000 - 150.000 holubů - to byla inzerce pěkně plná ,kdyby je všichni hledali ....Není vám to divné ? Zeptejte se na to nějakého chovatele pošt. holubů a uvidíte....

gary
napsal(a):
o poštovní holuby , kteří se nevrátí domů ze závodů nemají jejich chovatelé zájem - jsou bezcenní, neplýtvejte energií na jejich vracení - ztráty jsou plánované ! třídí se tím neschopní od schopných závodníků...
Pane gary. Jen odpovím: neházejte všechny poštovní holubáře do jednoho pytle! Děkuji