Arnost.dcy

XXX.XXX.133.109
Chtěl bych se zeptat, dokáží holubi, kteří odchovávají dvě holoubata vychovat ještě třetí cizí holoubě - sirotka? Již má špičky pírka se otvírají a holoubě posedává po voliéře, už se snaží chodit. Mám jediný pár který má nyní holoubata, ta jsou možná o dva tři dny starší. Ujmou se ho rodiče?
A ještě jedna otázka, mám poštovní holuby, všichni jsou bělokosí, jak je to s dědičností bílých letek? Budou v budoucnu převládat, nebo vymizí? Nemám to rád, protože holubi při letu úplně svítí a jsou jako magnet na dravce. Když jsem měl modré rovné, bylo to úplně o něčem jiném. Mám je jenom na okrasu ale chtěl bych si nechat tyto, jen aby převládli to s černými letkami.
A jeste
Arnost.dcy

XXX.XXX.162.98
Název tématu jsem zadal jako "pár otázek" a někdo mi to změnil, ale aspoň je to přehlednější. Ještě poslední otázka, kdybych pouštěl MP s pošťáky, naučili by se po čase létat s nimi nebo je to marný? Díky
Arnost.dcy
napsal(a):
Název tématu jsem zadal jako "pár otázek" a někdo mi to změnil, ale aspoň je to přehlednější. Ještě poslední otázka, kdybych pouštěl MP s pošťáky, naučili by se po čase létat s nimi nebo je to marný? Díky
Pokud bude MP více , tak odnaučí létat všechno- zvláště když budou mít plná krmítka a budou tzv. výstavní....silné, krátké postavy,velké hlavy a silného zobu...tj. slepičáci...