Plašič na myši
Poštovní holubMida

XXX.XXX.61.234
Mohu dát plašič na myši do holubníku?
Paní raději si obstarejte kočku .
Mém kočku a od malička jsem ji učil nebrat holuby jako objekt jejích her . Od osmi měsíců chytá myšky i v holubníku ,Sedne si ke krmítku a čeká ale jen chvíli . Když si chce pohrát tak si pro mne přijde ať ji otevřu holubník . Holubi jsou na ní zvyklí tak jsou v klidu.
No a z kočkou zažijete každý den něco hezkého co se o plašičí myší řic nedá .
chovu zdar
Mida

XXX.XXX.192.162
Věc se má tak, holubník mám udělaný z unimobuňky na zahradě za vesnicí a kočka mi tam nevydrží (táhne ji to do vsi).Tak bych chtěl vyzkoušet ultrazvukový plašič a nevím jestli to neovlivní zdraví holubů? Jestli i holub vnímá ultrazvukový signál?Jedy nezabírají.Druhy holubník mám z maringotky a tam takový problém s myšmi není ačkoliv tam samozřejmě jsou také,na internetu jsem nezjistil jestli ptákům přímo škodí ultrazvukový signál?
Mida
napsal(a):
Věc se má tak, holubník mám udělaný z unimobuňky na zahradě za vesnicí a kočka mi tam nevydrží (táhne ji to do vsi).Tak bych chtěl vyzkoušet ultrazvukový plašič a nevím jestli to neovlivní zdraví holubů? Jestli i holub vnímá ultrazvukový signál?Jedy nezabírají.Druhy holubník mám z maringotky a tam takový problém s myšmi není ačkoliv tam samozřejmě jsou také,na internetu jsem nezjistil jestli ptákům přímo škodí ultrazvukový signál?
Na škodlivost zařízení pro holuby se optejte výrobce, či prodejce. Ale myším rozhodně tito plašice nevadí a vesele se množí....
Mida

XXX.XXX.192.162
Tak jsem na to šel jak mi radíte a podle výrobce plašič na myši ptákům neškodí,tak to vyzkouším a uvidím.Proti ptákům je údajně jiný druh ultrazvukového plašiče.Diky za účast a přeju všem pevný zdraví a radost z chovu.