Zdravím holubárov! Nechce sa mi veriť,že by nikto z holubárov nesledoval aj hokej,keď tu v žiadnej diskusii nikto nespomenul skvelý český tým. Možno by hokejová atmosféra pomohla tomuto fóru,aby sem prišlo trochu života.
P.S. Gratulujem bratom Čechom za riekou Moravou k tomu bronzu,aj keď to pred pár dňami vypadalo na čisté zlatooooo
P.S. O Slovákoch pomlčím.Miro
jj vyrojilo se pár vtipů Miro nic ve zlém
pár ti jich sem zkopčím :
Pán Boh putoval po svete a pomáhal ľuďom. Zablúdil aj na Slovensko priamo do Bratislavy. A tam v priekope plače chlapec v hokejovom drese. Pán Boh sa ho pýta: "A Tebe čo sa stalo? Neplač ja Ti pomôžem, ja som pán Boh!"
A chlapec na to: "Ale, v piatok hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!"
A v tom si sadol pán Boh k chlapcovi a začali plakať spolu :)
Po zápase z Finy :
Záhada náhlého oteplení o víkendu vyřešena....
Slováci pálí hokejky....
a poslední :
Přijde chlap se psem k veterinářovi, a povídá.
"Pane doktore, můj pes je asi Slovák..."
"A jak jste na to přišel?"
"No my vždycky spolu koukáme na hokej, a když Slováci prohrajou, tak kňučí, a je takovej nešťastnej...."
..."No a co když vyhrajou?"
"Tak to já nevím, mám ho teprve dva roky."
No máme to konečne zasebou. Zlato putuje do Fínska, aj keď by to zo začiatku šampionátu nikto nečakal, lebo to vypadalo na Český ,,vítr“ a nám by nepomohol ani pápež. Finále Švédsko- Fínsko sa rozhodlo v poslednej tretine, keď prišiel Fínsky uragán a následne tsunami v podobe päť gólov, ktoré by asi neustál ani vyhlásený najlepší útočník šampionátu Jarda Jágr a bolo ,,vymalováno“ 1:6.
Dúfam, že vyhral ten lepší a ja sa môžem od zajtra zase presťahovať do holubníkaMiro-Slovenskooooooooooooooooooooooooo
Neboj i holubáři hokaj sledují. A letos jsem si ho užil parádně přímo v místě konání. Bratislava je skvělý město.