pat
napsal(a):
Po dnešním fotbale přidávám další fotky a nabízím např. české proti norimberským bagdetám. Vypadá to na plichtu, a dá se na ně koukat i bez nervů.Paťas.
Anglický indián žlutý.
pat
napsal(a):
Anglický indián červený.
Anglický indián - žlutě plavá holubice.
pat
napsal(a):
Po dnešním fotbale přidávám další fotky a nabízím např. české proti norimberským bagdetám. Vypadá to na plichtu, a dá se na ně koukat i bez nervů.Paťas.
Anglický karier černý.
pat
napsal(a):
Anglický karier modrý pruhový.
Anglický karier tmavý kapratý.
pat
napsal(a):
pat
napsal(a):
Španier žlutý.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černý pigr.
Česká bagdeta černá bělopruhá.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černá bělopruhá.
Česká bagdeta červená bělopruhá.
pat
napsal(a):
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černý čápek.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černý čápek.
Česká bagdeta červený čápek bělopruhý.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta červený čápek bělopruhý.
Česká bagdeta červený čápek. Tato a výše uvedené fotky jsou ze 26. speciálky, konané 18.11.2006 v Holicích, focené ke konci výstavy.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta , chov př. Maier.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta , chov př. Maier.
Norimberská bagdeta, chov př. Maier.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Maier.
Norimberská bagdeta, chov př. Maier
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Maier
Norimberské bagdety, chov př. Maier.
pat
napsal(a):
Norimberské bagdety, chov př. Maier.
Norimberská bagdeta, chov př. Ťupa
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Ťupa
Norimberská bagdeta, chov př.Ťupa
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př.Ťupa
Norimberská bagdeta, chov př. Gabriel.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Gabriel
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Gabriel
pat
napsal(a):
A nakonec dragouni - modří pruhoví - chov př. Novák
pat
napsal(a):
A nakonec dragouni - modří pruhoví - chov př. Novák
...
pat
napsal(a):
...
A ještě bílí dragouni v kombinaci s kariery - chov př. Bajer
pat
napsal(a):
A ještě bílí dragouni v kombinaci s kariery - chov př. Bajer
A poslední...
pat
napsal(a):
Ahoj Paťas. Po prvním tvém příspěvku jsem myslel, že jsi pouze malopěstitel květáků. Teď však vidím, že jsem se tak trochu mýlil a že musíš vlastnit pěkných pár hektarů polností a za starých časů by o tobě určitě tvrdili že jsi kulak. Je od tebe ale pěkné, že jsi nám ukázal kolik barevných rázů tato plemena mají. Jen takovouto osvětou se dá prorazit a získat další nadšence. I když jsem přivrženec úplně jiných holubů, vždy se na takovéto obrázky rád podívám a rozšířím si své obzory o to, co se na výstavách moc vidět nedá.Takže přeji ti, ale i těm dalším co mají plné zahrádky již zmiňované zeleniny , ať to šlape !!!!! Jen malé upozornění před nadcházející sezonou !!! Díky letošnímu teplému jaru budou asi přemnoženi Bělásci zelní, tak bacha na ně !!!!
Zdraví M. L.
mirlub
napsal(a):
Ahoj Paťas. Po prvním tvém příspěvku jsem myslel, že jsi pouze malopěstitel květáků. Teď však vidím, že jsem se tak trochu mýlil a že musíš vlastnit pěkných pár hektarů polností a za starých časů by o tobě určitě tvrdili že jsi kulak. Je od tebe ale pěkné, že jsi nám ukázal kolik barevných rázů tato plemena mají. Jen takovouto osvětou se dá prorazit a získat další nadšence. I když jsem přivrženec úplně jiných holubů, vždy se na takovéto obrázky rád podívám a rozšířím si své obzory o to, co se na výstavách moc vidět nedá.Takže přeji ti, ale i těm dalším co mají plné zahrádky již zmiňované zeleniny , ať to šlape !!!!! Jen malé upozornění před nadcházející sezonou !!! Díky letošnímu teplému jaru budou asi přemnoženi Bělásci zelní, tak bacha na ně !!!!
Zdraví M. L.
Ahoj, děkuju za hezkou a nápaditou odezvu. Musím říct, že jsi se s tím kulakem docela trefil, protože jsem koupil statek, kde hospodařil největší sedlák ve vsi. Ovšem údržba JZD ho v letech minulých opečovala až moc, takže začínám stavět znovu. Jinak k těm výše uvedeným fotkám - na žádné z nich nejsou moji holubi, na výstavách svoje nefotím a když, tak jsou to ti v kleci zezadu. Norimberky zatím nemám a s dragouny jsem letos začal. Letos začínám svůj 4 rok holubaření, takže jsem holubářský nýmand. A mimochodem, taky se rád dívám na stránky s tvými holuby. Takže, ať ti to vrká. Paťas.
frkrk
napsal(a):
Již celý rok kdykoliv chci potěšit sve oko navolim si Patriku tuto stránku.Díky za ni ,vydařila se Ti.Jako holubářský nýmant (Tvé vyznání) máš cit pro krásu,nepřekonatelnou bradavičnatou krásu. frk![]()
Děkuji Vám, Františku. Rád budu i v příštích letech spojovat svůj volný čas s těmito krasavci a snad Vás potěším ještě víc. Doufám, že se mi ta krása pak nevyrazí okolo očí a nad nosem; vlastně ještě 3 malé pod nosem, v případě indiána. Paťas.