margetín

Takže zase novinky.
Kyjevské letúny. Plemeno pochádza z Ukrajiny a aj napriek svojej kráse, by malo patriť k výkonným plemenám umeleckých letúnov. Štýl letu by mal byť podobný, letu tureckého plemena kelebek. Holuby sa po dosiahnutí určitej výšky rozdelia a každý lieta sólo. Mali by robiť premety cez krídlo a iné kúsky a po lete by sa mali vracať k holubníku zrejme vírivým letom. Tak ich vyskúšam naučiť na dropery a vábiť.
Ako je možné z vyššie uvedeného vydedukovať, sú to iba útržkovité poznámky, ktoré o tomto plemene v našich krajinách existujú.
Vyskúšam, uvidím a budem informovať. No veľmi sa z nich teším.
Týmto chcem poďakovať aj M. Lubasovi za jeho ochotu.
margetín

margetín
napsal(a):
Takže zase novinky.
Kyjevské letúny. Plemeno pochádza z Ukrajiny a aj napriek svojej kráse, by malo patriť k výkonným plemenám umeleckých letúnov. Štýl letu by mal byť podobný, letu tureckého plemena kelebek. Holuby sa po dosiahnutí určitej výšky rozdelia a každý lieta sólo. Mali by robiť premety cez krídlo a iné kúsky a po lete by sa mali vracať k holubníku zrejme vírivým letom. Tak ich vyskúšam naučiť na dropery a vábiť.
Ako je možné z vyššie uvedeného vydedukovať, sú to iba útržkovité poznámky, ktoré o tomto plemene v našich krajinách existujú.
1,1 modré
margetín

margetín

margetín

margetín
napsal(a):
1,0 čierny
prepáčte zlú kvalitu fotiek, je to len mobilom, budú aj lepšie.
margetín

nico
napsal(a):
Hi Andrej, Just one word : "Beautiful"
Thanks Nico. I like this breed.
margetín
napsal(a):
Takže zase novinky.
Čau Andrej. Jak tak koukám, tak už máš asi po školních povinnostech a je více času, tak sis pořídil další starost, ale pěknou. Já jsem také kontaktoval stejného "dodavatele" a chtěl po něm Nikolajevské rejdiče. Zatím nabízí různé druhy, ale NR ne. Přeji ti aby se dařilo a o prázdinách se na tebe přijedeme podívat. Tak se doufám předvedeš. Čau Pepík Voráček.
margetín
napsal(a):
Takže zase novinky.
Ahoj Andrej! Na mne zapomnel...
vori
napsal(a):
Čau Andrej. Jak tak koukám, tak už máš asi po školních povinnostech a je více času, tak sis pořídil další starost, ale pěknou. Já jsem také kontaktoval stejného "dodavatele" a chtěl po něm Nikolajevské rejdiče. Zatím nabízí různé druhy, ale NR ne. Přeji ti aby se dařilo a o prázdinách se na tebe přijedeme podívat. Tak se doufám předvedeš. Čau Pepík Voráček.
To zase ja... Jsem ne "dodavatel" a jenom clovek,ktery jako jsme vsechne blazen na holuby!! Mam s nich radost, mam hodne casu a moznost,bych zaridit dopravu do vse milovniku holubu ruske a ukrajinske plemen!! Omlouvamse za spatnu cestinu... Preji mnoho osobních a chovatelských úspěchů.
margetin
napsal(a):
Ahoj Petro, nie na teba som nezabudol. Tebe som vďačný v prvom rade, lebo si mi splnil sen. Vysvetlím v maile čo ti pošlem
Ahoj Andreji, zdravíme ze severu. Přejeme Ti hodně krásných zážitků z nových holoubků a věříme, že budeš spokojený. Petro v tomto směru udělal velký kus práce. Zdravíme přejeme hodně radosti a pěkné odchovy. Zdraví LAJ.
vori
napsal(a):
Pozdravujem p. Voráček, čo sa týka školy tak to tu nebudeme radšej ťahať. U mňa sú holuby vždy na prvom mieste, škola je až za tým, čo už, asi mám pomiešané životné priority
bokhara
napsal(a):
Pane Voracek! To snad neni pravda!! Nikolajevske Vam sezenu!! Zadne problem!! Kolik chcete a jake chcete... Petro
Ahoj Petro. Moje poznámka nebyla myšlena zle. Je pravdou, že jsme si psali o holubech a Nikolajevští rejdiči nebyli v tvé nebídce. Pokud budeš mít možnost a NR opatříš, tak se určitě dohodneme. Pokud se tě moje poznámka dotkla, tak se omlouvám, ale je lepší si to napsat takhle veřejně než se pomlouvat. Přeji hodně zdaru. Vori
vori
napsal(a):
Ahoj Petro. Moje poznámka nebyla myšlena zle. Je pravdou, že jsme si psali o holubech a Nikolajevští rejdiči nebyli v tvé nebídce. Pokud budeš mít možnost a NR opatříš, tak se určitě dohodneme. Pokud se tě moje poznámka dotkla, tak se omlouvám, ale je lepší si to napsat takhle veřejně než se pomlouvat. Přeji hodně zdaru. Vori
Ahoj pane Voracek! Zadne problem! Jsem nabidl to, co hned mohl zaridit!.. Kyjevske ja taky ne byli v me nabidce - ale sehnal!! Nikolajevske muzu sehnat - hlavne,bych jsme dohodly jake - serpaste, torcove (typ letu) Preji prijemny den - Petro
justovi
napsal(a):
Ahoj Andreji, zdravíme ze severu. Přejeme Ti hodně krásných zážitků z nových holoubků a věříme, že budeš spokojený. Petro v tomto směru udělal velký kus práce. Zdravíme přejeme hodně radosti a pěkné odchovy. Zdraví LAJ.
Ahoj Andrej! Doufam,ze ti kyjevske uz zasedly!! Mam ted par cernych chovnych a 0.1vyletek (1.0 mi ulitl s voliery)! Mam poslat jich pro Sandora s Kosice(csaba henrietta <csabaheni@freemail.hu>) Za tyden bude dalsi par chovnych 100%!! Ted dokrmi mlade... Muzu poslat,ale radse pres Sandora,protoze v Cechach komplekacie s chrypkou... Preji prijemny vecer - Petro