Můj zápas s Moravskými bělohlávky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2007 21:16

Uvádím zde letošní F1, a to křížence MB s jinými voláči za účelem získání nové krve a především zlepšení typu.

1,0 černý MB x 0,1 Durynský voláč bílý

12.9.2007 21:18

ccira napsal(a):
Uvádím zde letošní F1, a to křížence MB s jinými voláči za účelem získání nové krve a především zlepšení typu.

Ještě jednou. Jedná se o holuba mimořádně klidné povahy

12.9.2007 21:20

ccira napsal(a):
Ještě jednou. Jedná se o holuba mimořádně klidné povahy

1,0 Slezský voláč černý tygr, 0,1 MB stříbřitá pruhová. Stejně jako výše uvedeného by jsem ho chtěl v sezoně 2008 použít na tvorbu tygrů. Bohužel se nechtěl nechat fotit

12.9.2007 21:22

ccira napsal(a):
1,0 Slezský voláč černý tygr, 0,1 MB stříbřitá pruhová. Stejně jako výše uvedeného by jsem ho chtěl v sezoně 2008 použít na tvorbu tygrů. Bohužel se nechtěl nechat fotit

1,0 MB modrý x 0,1 slezký voláč modrý bělouš

12.9.2007 21:25

ccira napsal(a):
1,0 MB modrý x 0,1 slezký voláč modrý bělouš

1,0 MB žlutěkapratý 0,1 Durynský voláč červeněplavý. Na fotografii to nelze tak poznat, ale jedná se o hezkého holuba.

12.9.2007 21:26

ccira napsal(a):
1,0 MB žlutěkapratý 0,1 Durynský voláč červeněplavý. Na fotografii to nelze tak poznat, ale jedná se o hezkého holuba.

Bratr předchozího

13.9.2007 10:34

ccira napsal(a):
Bratr předchozího

Tak teda Jirko, koukám že bojuješ celkem uspěšně, ti poslední dva jsou fešáci. Petr

14.9.2007 06:42

zajdaps napsal(a):
Tak teda Jirko, koukám že bojuješ celkem uspěšně, ti poslední dva jsou fešáci. Petr

Můžu Ti přenechat jejich rodiče. Je to velmi spolehlivý pár, letos dělá šesté hnízdo. Jirka

9.11.2007 21:57

ccira napsal(a):
Můžu Ti přenechat jejich rodiče. Je to velmi spolehlivý pár, letos dělá šesté hnízdo. Jirka

ahojte ale toto co si zacal je beh na dlhe trate mal si skusit slovenske hrvoliaky

12.11.2007 07:44

on marek napsal(a):
ahojte ale toto co si zacal je beh na dlhe trate mal si skusit slovenske hrvoliaky

Ahoj Marku. O Moravských bělohlávcích si můžeš přečíst v Českém svazovém Chovateli číslo 1/2008 nebo v Slovenském Chovateli číslo 12/2007. Jsou tam uvedeny i mé poznatky z křížení s jinými plemeny, včetně Slovenského voláče. Jirka, Hodonín

16.1.2008 12:07

ccira napsal(a):
Ahoj Marku. O Moravských bělohlávcích si můžeš přečíst v Českém svazovém Chovateli číslo 1/2008 nebo v Slovenském Chovateli číslo 12/2007. Jsou tam uvedeny i mé poznatky z křížení s jinými plemeny, včetně Slovenského voláče. Jirka, Hodonín

jirko prosim ta nemohol bi si mi to poslat na mail neviem sa dostat k tomu cz chovatelu a v tom sk to asi nieje alebo som to nenasiel , mozno bi som ti poradil dost ma zaujima genetika a aj som stim robil dik cau start@zoznam.sk

16.1.2008 14:39

on marek napsal(a):
jirko prosim ta nemohol bi si mi to poslat na mail neviem sa dostat k tomu cz chovatelu a v tom sk to asi nieje alebo som to nenasiel , mozno bi som ti poradil dost ma zaujima genetika a aj som stim robil dik cau start@zoznam.sk

Dobrý den pan Marek, docela s napětím jsem očekával Jirkův článek MB v avizovaném 1/2008 Chovatele, ale marně nic tam nevyšlo. Takže ted s ještě větším očekáváním vyhlížím únorové číslo v naději , že se snad dočkám. Přeji mnoho zdaru v chovu i osobním životě, Petr

1.3.2008 21:00

on marek napsal(a):

hej chlapi uz to vyslo v chovateli, ale mam strasne vela proti tomu nepouzil si kvalitny material skus aj bieleho anglicana aj tak je to stale na dlhu trat neda sa to za sezonu ahojte

5.10.2008 17:51
andrejka

XXX.XXX.250.194

ccira napsal(a):

Dobrý den. Ve Vašem příspěvku jsem se dočetla že Moravské bělohlávky křížíte s Durynskými voláči. Chtěla jsem se Vás zeptat jestli neznáte někoho kdo by právě durynské voláče mohl chovat.Potřebovala bych nějaké nové kusy pro změnu krve v chovu.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. Fajčáková

Přidejte reakci

Přidat smajlík