Uvádím zde letošní F1, a to křížence MB s jinými voláči za účelem získání nové krve a především zlepšení typu.
1,0 černý MB x 0,1 Durynský voláč bílý
ccira
napsal(a):
Uvádím zde letošní F1, a to křížence MB s jinými voláči za účelem získání nové krve a především zlepšení typu.
Ještě jednou. Jedná se o holuba mimořádně klidné povahy
ccira
napsal(a):
Ještě jednou. Jedná se o holuba mimořádně klidné povahy
1,0 Slezský voláč černý tygr, 0,1 MB stříbřitá pruhová. Stejně jako výše uvedeného by jsem ho chtěl v sezoně 2008 použít na tvorbu tygrů. Bohužel se nechtěl nechat fotit
ccira
napsal(a):
1,0 Slezský voláč černý tygr, 0,1 MB stříbřitá pruhová. Stejně jako výše uvedeného by jsem ho chtěl v sezoně 2008 použít na tvorbu tygrů. Bohužel se nechtěl nechat fotit
1,0 MB modrý x 0,1 slezký voláč modrý bělouš
ccira
napsal(a):
1,0 MB modrý x 0,1 slezký voláč modrý bělouš
1,0 MB žlutěkapratý 0,1 Durynský voláč červeněplavý. Na fotografii to nelze tak poznat, ale jedná se o hezkého holuba.
ccira
napsal(a):
1,0 MB žlutěkapratý 0,1 Durynský voláč červeněplavý. Na fotografii to nelze tak poznat, ale jedná se o hezkého holuba.
Bratr předchozího
on marek
napsal(a):
ahojte ale toto co si zacal je beh na dlhe trate mal si skusit slovenske hrvoliaky
Ahoj Marku. O Moravských bělohlávcích si můžeš přečíst v Českém svazovém Chovateli číslo 1/2008 nebo v Slovenském Chovateli číslo 12/2007. Jsou tam uvedeny i mé poznatky z křížení s jinými plemeny, včetně Slovenského voláče. Jirka, Hodonín
ccira
napsal(a):
Ahoj Marku. O Moravských bělohlávcích si můžeš přečíst v Českém svazovém Chovateli číslo 1/2008 nebo v Slovenském Chovateli číslo 12/2007. Jsou tam uvedeny i mé poznatky z křížení s jinými plemeny, včetně Slovenského voláče. Jirka, Hodonín
jirko prosim ta nemohol bi si mi to poslat na mail neviem sa dostat k tomu cz chovatelu a v tom sk to asi nieje alebo som to nenasiel , mozno bi som ti poradil dost ma zaujima genetika a aj som stim robil dik cau start@zoznam.sk
on marek
napsal(a):
jirko prosim ta nemohol bi si mi to poslat na mail neviem sa dostat k tomu cz chovatelu a v tom sk to asi nieje alebo som to nenasiel , mozno bi som ti poradil dost ma zaujima genetika a aj som stim robil dik cau start@zoznam.sk
Dobrý den pan Marek, docela s napětím jsem očekával Jirkův článek MB v avizovaném 1/2008 Chovatele, ale marně nic tam nevyšlo. Takže ted s ještě větším očekáváním vyhlížím únorové číslo v naději , že se snad dočkám. Přeji mnoho zdaru v chovu i osobním životě, Petr
on marek
napsal(a):
hej chlapi uz to vyslo v chovateli, ale mam strasne vela proti tomu nepouzil si kvalitny material skus aj bieleho anglicana aj tak je to stale na dlhu trat neda sa to za sezonu ahojte
ccira
napsal(a):
Dobrý den. Ve Vašem příspěvku jsem se dočetla že Moravské bělohlávky křížíte s Durynskými voláči. Chtěla jsem se Vás zeptat jestli neznáte někoho kdo by právě durynské voláče mohl chovat.Potřebovala bych nějaké nové kusy pro změnu krve v chovu.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. Fajčáková