takac
napsal(a):
Ahoj Ľuboš.
Ako sa Ti darilo s odchovom? Do Nitry na CV si prihlásil niečo? Pišta Koller bol u mňa minulý týždeň. Je celý znechutený ešte z CV 2006. Nič neprihlásil. Stretneme sa v Nitre. ahoj Tibor
Ahoj TIbor
V chove sa my darilo velmi dobre , do Nitry som prihlásil biele , modré , grizly a kapraté .
Som zvedaví ako to bude s posúdením lebo chodím na špecialky do čiech kde som aj v klube a posudzuje tam lorenz chovatel pávikov ktorý tomu perfekne rozumie.Minulý rok na špecialke v Pavloviciach mal som vynikajuco posúdené holuby.CHcel by som ísť na špecialku aj tento rok nevie ako my to ešte vide lebo sú tam dobré holuby aj chovatelia.
Teším sa na stetnutie v Nitre porozprávame o kvalite holubov.Cau Ľuboš
filipovic
napsal(a):
Ahoj TIbor
V chove sa my darilo velmi dobre , do Nitry som prihlásil biele , modré , grizly a kapraté .
Som zvedaví ako to bude s posúdením lebo chodím na špecialky do čiech kde som aj v klube a posudzuje tam lorenz chovatel pávikov ktorý tomu perfekne rozumie.Minulý rok na špecialke v Pavloviciach mal som vynikajuco posúdené holuby.CHcel by som ísť na špecialku aj tento rok nevie ako my to ešte vide lebo sú tam dobré holuby aj chovatelia.
Teším sa na stetnutie v Nitre porozprávame o kvalite holubov.Cau Ľuboš
Ahoj.
A ja som prihlásil pár ,12 ks. Čierne, andalúz, modré a žlté. Pozdravuj otca. čau Tibor